Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minecraft szerver hiba?

Minecraft szerver hiba?

Figyelt kérdés

Tudom.Tudom...Minecraft szerver...nem nem vagyok 9 eves kerlek benneteket ertelmes valaszokat adjatok ha van ra mod!

Szoval az lenne a kerdesem,hogy ma megprobaltam elinditani azt a szervert amit mar evek ot csinalunk baratommal.Megcsinaltam a szukseges lepeseket,hogy mindenki ratudjon csatlakozni. Viszont par hete becsapott hozzank a villam es tonkre ment a router,azota van masok "Thomson" -os ezen a routeren rengeteg opcio van a fowardin lehetosegben.mindegy beirtam az ip a portot engedelyeztem,kikapcsoltam a tuzfalat es racsatlakoztam.Haverommal skypoltunk mondtam neki jojjon o is,de nem birt racsatlakozni.Mindent kiprobaltam,de nem nemmegy.Ha valaki tudna segiteni kerem segitsen mert nekem ez a szerver a mindenem(Najo ez tulzas) a lenyeg az,hogy tul sok idom van benne,hogy elfelejtsem es kitoroljem kerlek segitsetek =D

2017. jún. 18. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Hamachis?

Ne húzd ki a tűzfalat, csak engedélyezd a minecraftnak. Vagy lehet nála kell ezt.

2017. jún. 18. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem Hamachis. Hozza van adva,de kiis kapcsoltam lehetseges,hogy ez a hiba?
2017. jún. 19. 09:15
 3/4 anonim válasza:

A tűzfalat kikapcsolni TILOS!

a szervernek lehetséges baja a portal lehet.

Használj no-ipt azzal az IP címed könnyebb lesz a megjegyzése

Üdv: Ludvi (szerver elosztó tulajdonos)

UI: ha kellene segítség akkor írj privátban és leírom a discord nevem!

2017. júl. 2. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor tudnal nekem segiteni??

Kuldok privatban elerhetoseget.

2017. júl. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!