Fura kapuzárási pánikfélém van, hogyan orvosoljam?
Lényegében ez az utolsó rendes nyári szünetem mivel jövő ilyenkor már dolgozni fogok.Nemszeretném feleslegesen elpazarolni ezért gondoltam készítek öcsémmel egy tervet hogy azért mégis hasznosan teljen el de akárhogy gondolkodom félek hogy ezt is hasztalanul fogom eltölteni mint az eddigieket( ma speciel afféle kapuzárási pánikom volt :) hogy istenem ez az utolsó esélyem ).Júniusban dolgozom interspárban, júliusban családdal tengerre megyünk,augusztus meg szabad.Mit tudok tenni augusztusban ami úgymond menő,lelkileg (mentálisan) kielégítő és ha visszagondolok rá akkor azt szivesen és boldogan tegyem.Egyenlőre annyi biztos hogy házikészítésű sorozatot fogunk csinálni öcsémmel amibe lehet belevonjuk a hugunkat meg barátnőmet is.
A nagy kérdés pedig ti mit javasoltok vagy ezt hogyan éltétek meg ?
Rólam annyit hogy 21 vagyok,Fiú,a magyar helyesírás nem az erősségem,sem a német sem a szerb :) ezt nézzétek el mivel kiskoromban egyszerre 3 nyelv is érintett volt a szocializásiómban és egyiken sem megy a helyesírás.De alapjáraton Magyar vagyok :)
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!