Aggodnom kellene? Ezzel el van rendezve? Nem lessz utalog meglepetes?
Az a helyzet hogy egy bolti lopasba keveredtem, az ertrke nem volt nagy kb 3e ft. Ilyen bijou volt. A boltban az or rajta kapott es visszavette. Azt mondta hogy vagy fizetek helyben vagy kihivja a rendorseget.
A fizetes mellet dontottem tehat fizettem helyben. Lefotozott es lefotozta a szemelyim. Miutan fizettem alairatott velem egy papirt es elengedett.
Amikor kerdeztem hogy akkor rendben vagyunk es es tuti nrm hivja e a rendorseget, azt mondta hogy nem de ne legyen tobb ilyrn es a boltbol is kitiltott.
Ez egy multi ceg vannak boltok vilagszerte. Most akkor ha egy masik orszagba brmegyrk abba a boltba vagy egy masik ugyanilyrn boltba akkor is felismernek?
Kifivjak a rendorseget?
Tenyleg elborult az agyam nem tudom miert tettem, ne iteljetek el fontos lenne
Koszonom elore is
17L
Nem emlékszem olyanra, hogy személyit kérnek a boltokban.
Szerintem másik városban sem fogjá tudni, hogy ki vagy.
De ne lopj ha lehet. Nem jó dolog.
Nincs pénzed?
De de oszinten nem tudom miert tettem, meg sose csinaltam es nem is tervezem.
A buntetest amit az or kiszabott kifizettem, de akkor is aggodok...
Büntetés? Megkérdezghetem, mit fizettetett ki veled, mit iratott alá veled?
Biztonsági őr nem szab ki büntetést...
Azt mondta hogy fizetek kb 40e forintnak megfelelo osszeget a boltnak vagy hivja a rendorseget. Szoval fizettem
A papirt nem tudtam reszeletesen elolvasni de a bolt logoja volt es gondolom hogy befizettem.
Aztan elengedett es kozte hogh nem fivja de ne legyen ilyen tobbet
Lol. Aláírtál valamit, de nem tudod, mit? Lehet az állt rajta, hogy elismered a lopást és fel fognak jelenteni... :D
Tizenhét évesen ennyire ostoba vagy? Komolyan? Anyád nem tanította meg, hogy idegentől nem fogadunk el cukorkát és nem írunk alá olyan papírt amit nem olvastunk el?
Tizenhét évesen! Bakker, jövőre szavazati jogot kapsz, és ennyire ostoba vagy...?! Nem csodálom, hogy itt tart Magyarisztán. Szánalmas!
Figyelj fizettem, es a csavo kozolte hogy nr legyen tobb es nem hivta a rendorseget. Csak egy mezei biztonsagi or szerintem jobb dolga is van minthogy kiskoruakat jelentgessen...
remelem
Itt most nem a buntetesen van a pont hanem hogy mennyi eselye hogy feljelent vagy hasonlok? Azert fizettem
Mert nemakartam rendorsegi ugybe keveredni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!