Mi lesz most? 17 vagyok. Lány. Volt egy verekedésem, ami a sulin kívül volt. Mégis kiderült.
Itt keress:
Következmények szerint a következő részeket nézegesd: garázdaság, könnyű vagy súlyos testi sértés.
Most úgynézki hogy a csaj akit megverünk
még nem vertéttek meg? akkor ne is tedd!
"miért kellettetek többen egy lány megveréséhez??" -> Talán azért mentek többen a csaj ellen, amiért egy fiút is több fiú szokott megverni... de ez most mindegy.
Am én sem tudok már mást mondani, minthogy ha 8 napon túli sérülést okoztál, akkor nagyobb a baj. Különben meg próbáljátok megbeszélni, bocsánatot kérni, vagy valamit találjatok ki.
Miért vertétek meg a csajt?
Megvertük?
Remélem, megül a csoportos garázdaság, testi sértés, kaptok felfüggesztettet, amit, ha továbbra is ezt az életet éled, végrehajthatóvá változtatnak. Mész börtönbe, mindenki macájának.
"Most úgynézki hogy a csaj akit megverünk
még nem vertéttek meg? akkor ne is tedd!"-- megvertünk. *
de amúgy bocsánatot kértem a minap. azt mondta nincs belőle probléma de az anyjától függ h. feljelentenek-e vagy sem. Mindenképpen próbálja megoldani a helyzetet h. ne legyen feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!