Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz most? 17 vagyok....

Mi lesz most? 17 vagyok. Lány. Volt egy verekedésem, ami a sulin kívül volt. Mégis kiderült.

Figyelt kérdés
Most úgynézki hogy a csaj akit megverünk neki az anyja feljelent. de még nem biztos mert még folyik az ügy,hogy milegyen. Kíváncsi lennék hogy ha feljelentenek mi lenne a következménye milyen büntetés, vagy hasonlók. Kérlek válaszoljatok. !!
2010. máj. 18. 22:33
 1/9 Giovanni ***** válasza:
Ha 8 napon túli a sérülés az szopóka...De viszont tudod bizonyitani h. önvédelem akkor nem tréé..De beszéljétek ezt meg szerintem.Engem kirúgtak a suliból,de én suliba intézkedtem vér folyt..szal 8 napon tuli volt.De megfenyegettem nem tudtam jobb megoldást és igy nem jelentett fel.De ö nagyobbat szopot volna..drogot árult a suliba stb..szal ezek már részlet kérdések..
2010. máj. 18. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Itt keress:

[link]

Következmények szerint a következő részeket nézegesd: garázdaság, könnyű vagy súlyos testi sértés.

2010. máj. 18. 22:38
 3/9 Giovanni ***** válasza:
elözö vagyok, ha felejelent és elitélnek 1 év fiatal koruak börtöne.utána visznek rendes börötönbe.
2010. máj. 18. 22:40
 4/9 anonim válasza:
100%
"A csaj akit megvertünk" -->miért kellettetek többen egy lány megveréséhez??Remélem szétparázod most az agyadat, és egyszer téged is megvernek többen. Egyedül legyél bátor.
2010. máj. 18. 22:42
 5/9 Giovanni ***** válasza:
ööö igaza van egy sulyosabb baszod :D:D:D
2010. máj. 18. 22:45
 6/9 Giovanni ***** válasza:

Most úgynézki hogy a csaj akit megverünk

még nem vertéttek meg? akkor ne is tedd!

2010. máj. 18. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:

"miért kellettetek többen egy lány megveréséhez??" -> Talán azért mentek többen a csaj ellen, amiért egy fiút is több fiú szokott megverni... de ez most mindegy.

Am én sem tudok már mást mondani, minthogy ha 8 napon túli sérülést okoztál, akkor nagyobb a baj. Különben meg próbáljátok megbeszélni, bocsánatot kérni, vagy valamit találjatok ki.

Miért vertétek meg a csajt?

2010. máj. 18. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Megvertük?

Remélem, megül a csoportos garázdaság, testi sértés, kaptok felfüggesztettet, amit, ha továbbra is ezt az életet éled, végrehajthatóvá változtatnak. Mész börtönbe, mindenki macájának.

2010. máj. 19. 10:19
 9/9 A kérdező kommentje:

"Most úgynézki hogy a csaj akit megverünk

még nem vertéttek meg? akkor ne is tedd!"-- megvertünk. *

de amúgy bocsánatot kértem a minap. azt mondta nincs belőle probléma de az anyjától függ h. feljelentenek-e vagy sem. Mindenképpen próbálja megoldani a helyzetet h. ne legyen feljelentés.

2010. máj. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!