Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet esélyem így?

Szerintetek lehet esélyem így?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam és szeretnék fősulira menni majd. Nagy gondolkodó vagyok, sokat vagyok itthon egyedül, szarkasztikus stílusom van és szeretem bebizonyítani mindenféle erkölcsi normáról, hogy baromság és általában sikerül is rácáfolnom mindenre, úgy, hogy az igaz legyen (vagy annak hasson). A személyiségem folyamatosan fejlesztem/bővítem, és ez sok energiával jár, de sikerül. 10.-es vagyok és nagyrészt ennek a dolognak köszönhetően tele vagyok kettesekkel, még bukásveszély is fenyeget mert egyszerűen kimerülök mint egy rossz duracell elem. Pedig kiskorom óta tudom/érzem, hogy ilyen nagy gondolkodó vagyok, sokszor a gondolataimmal boldoggá tudom tenni magam, máskor pedig ugyanúgy a gondolataimmal teljesen elkeseredetté és el tudom azt is érni, hogy fel adjak mindent (ugye a minden relatívból jön az, hogy semminek sincs értelme stb...). Tényleg szeretnék továbbtanulni, de ez így eléggé érdekes helyzet, szerintetek?
2010. máj. 18. 20:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké te lehet, hogy tökéletes géneket örököltél, de engem igenis befolyásol a fáradtság, levertség, külső hatások amikből nagyon is sok van, és érzem, hogy ez gátol engem, oké persze könnyű leegyszerűsíteni arra, hogy lusta vagyok, de nem lehet túl nagy tudásköröd a pszichológiában, ha ennyivel képes vagy lerendezni, de ez a te véleményed, jogod van hozzá és kösz, hogy írtál.
2010. máj. 18. 21:47
 12/19 A kérdező kommentje:
ezt a 21:32-nek írtam, nem neked utolsó, amúgy üdv a klubban :P:)
2010. máj. 18. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
fiú vagy, mi?:D
2010. máj. 18. 23:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, talán ez változtat valamin?
2010. máj. 19. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Atyaisten:D Szerintem durvább dolgokat is tol mint a fű...
2010. máj. 20. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Addig jó amíg annak hiszed magad..:/(mármint nagy gondolkodónak) De amikor rájössz, hogy te sem vagy jobb/több/okosabb mint más emberek, akkor elég nagy pofára esés lesz..hidd el nekem :D

A fősulival nem lesz gond, utolsó éven felkészülsz az érettségire, duplázol, és kész...Persze ha mondjuk atomfizikusnak akarsz menni, akkor már ideje elkezdned gyúrni rá :D

18/L

2010. máj. 20. 22:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem magam jobbnak másoknál, csak tudom manipulálni őket, de attól még lehetnek ők is okosak vagy ilyesmi, nem ezt mondtam. Köszi, hogy írtál. :)
2010. máj. 21. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:
imádom a szövegelésed :D
2010. máj. 21. 16:22
 19/19 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 21. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!