Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek van Fidget Spinner-etek...

Nektek van Fidget Spinner-etek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet de az egyszínűek nem annyira tetszenek. Valamilyen mintásra gondoltam, keresgéltem az interneten és láttam az osztálytársamnál is sok szépet és mind különbözik, de én is valami egyedi szeretnék ami nincs semelyik osztálytársamnak csak nekem. Tudtok valami internetes oldalt ahol szép, mintás Fidget Spinnert Találok? Vagy valamilyen üzletet itt Egerben? 990 ft-osat szeretnék.

2017. jún. 11. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, én nem vagyok debil.
2017. jún. 11. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért Kínából tudsz rendelni olyat, ami kevés embernek van. Van rengeteg féle minta és forma. Nem abszolút egyedit, azok nagyon drágák. De te is alakíthatsz rajta vagy akár csinálhatsz is egyet.
2017. júl. 3. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!