12 évesen nagyon szőrös a lába mit csináljak? Lány vagyok többi lent
Figyelt kérdés
12 Évesen nagyon szőrös a lábam! Anyukám nem engedi hogy bármit is csináljak vele :C könyörögtem neki de csak kiszőkítette. így is nagyon látszik főleg a fényben. El vagyok keseredve nagyon zavar hogy szőrös! és itt a nyár rövid nadrágot nem akarok venni de rám kényszeríti! és a suliba mindenki rajtam nevet. Mit mondjak neki hogy meg győzzem?2017. jún. 10. 19:44
1/3 anonim válasza:
Ha a beszéd nem segít, veszel titokban egy borotvát/szőrtelenítő krémet/gyantát, vagy lenyúlsz egy borotvát anyukádtól/apukádtól és szépen leszőrteleníted a lábad, akkor már nem fogják tudni visszaragasztani a szőrt.
2/3 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet, én is ennyi vagyok.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is titokban ha a szüleid nem engedik válj meg a szőrtől,borotvával vigyázz!!!Bár ne haragudj nem értem miért nem engedik levágni.Ha kiszőkíteni kiszőkítették annyi erővel vehettek volna egy depiláló gépet vagy hogy nevezik és nem kell majd borotvára,gyantára költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!