Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan puskázzak? :/

Hogyan puskázzak? :/

Figyelt kérdés

Tudom,nem szép dolog puskázni.. De most muszáj.

Felírtam egy kis cetlikre a dolgokat. Csak a gond hogy a tanár szokott járkálni a terembe.. A cetli teteje ragad. ( Informatika terembe leszünk) arra is gondoltam hogy elrejtem a monitorra vagy valami ilyesmi. De melyik a legjobb módszer?

2017. jún. 8. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:

"De melyik a legjobb módszer?"

Tanulni!

A tanár nem hülye! Akkor is látja, hogy mit csinálsz amikor nem is gondolod!

Ha azt akarja, hogy tudj puskázni akkor engedi. Ha nem akkor tuti kiszúrja.

Egy "kis cetlire" mit tudsz felírni?

2017. jún. 8. 15:21
 2/7 anonim válasza:
egér/billentyűzet alja ? :D
2017. jún. 8. 15:23
 3/7 A kérdező kommentje:

2# Nagyon kicsi betűkkel írok.... Sok mindent rá tudtam írni.

3# Köszi :)

2017. jún. 8. 15:26
 4/7 Bagolyvagymi ***** válasza:

egy hajlékony anyagra pl. sebtapaszra ragaszd rá a cetlit, ragaszd az egyik szélét a pad alulsó szélére, majd a másik szabad oldalára valami kis ragadóst. hajtsd le hogy lásd, majd vissza a paddal egy szinten ha jön a tanár az nem néz csak be a pad alá.|

Vegyél egy kéken gumírozott tollat, és írd rá a cetli tartalmát a gumira kék 0.5-ös tollal. az ujjaddal nem olyan nehéz letörölni de nem jön le könnyen. ha leírtál valamit, csak töröld le.|

Papírral fedett radír pl. ez: [link] a papír alá írd/ragaszd a cetlit

de ha tovább mész: https://www.youtube.com/watch?v=aivl8Qdr8Sg

2017. jún. 8. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. jún. 8. 15:46
 6/7 anonim válasza:
Írj rá mindent egy zsebkendőre.Használat után bele kell fújni az orrod. A tanár eztután biztosan nem ellenőrzi a zsepi tartalmát.
2017. jún. 10. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Na sikerült megírni. :D Úgy csináltuk hogy szinte az összes fiú az utolsó előtti padsorba ült be. ( oda nem nagyon járkált csak 2x) és ha jött a tanár beraktuk a billentyű alá. Semmit nem vett észre belőle hogy puskáztunk. Köszi a válaszokat :)
2017. jún. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!