Meddig fognak még itt lógni az oldal törzsarcai? Nem unalmas?
Most már muszáj itt lógnom, lévén szívszerelmemtől, Moonlight-tól mindig elszakít a moderátorok rettenetes keze.
Szegényt mindig bannolják, én pedig várom, hogy írjon.
Tiszta Rómeó és Júlia...
:D
( Mellesleg kérdező, te is itt vagy, nem? Illetve, hadd töltsem már el a saját időmet olyan értelmetlenségekre, amikre én jónak látom..:D)
Üdv: Branwen
Én néha munka közben ránézek vagy utazás közben. A vicchonlapok mindig csak a tipikus kitalált trollkérdéseket emelik ki, hogy jajj a GYIK olyan vicces, és egy kitalált kérdést linkel alá.
Pedig szerintem az oldal legcsodálatosabb kérdései amiket komolyan írnak ki, és ennek ellenére is f..szság. Mintha egy képernyőn keresztül nézhetnék egy ötven évvel ezelőtti eldugott faluban rohadó társadalmat, akik folyamatosan kavicsokkal dobálják egymást és bosszúból egymás küszöbére sz..rnak, közben azt gondolják ők már mindent tudnak a világról. A legtöbb kérdésre nem jön értelmes válasz, amire mégis azt leszavazzák, mert túl sok logika van benne. Imádom, komolyan imádom, az internet egyik legundorítóbb pöcegödre, való világ szerű tv műsor 0-24 órás vetítéssel.
Én már itt vagyok kb. 2011-2012 óta. Napi rendszerességgel válaszolgatok kérdésekre. Az eltelt években adott válaszaim száma lassan közelít a tízezerhez.
Alapvetően a tudomány és az egyéb kategóriában szoktam válaszolgatni. Hogy miért? Mert néhány kérdés – és néhány válasz – valóban érdekes, módot ad arra, hogy valami újat tanuljak, valamilyen addig ismeretlen témát vagy jelenséget kicsit jobban megismerjek. Egy-egy vita során számomra tanulságos megismerni, és megpróbálni megérteni más emberek gondolkodásmódját, világképét, a másik oldalról meg egy ilyen vitában az ember megtanulhatja megfogalmazni, mondatokba, érvekbe szervezni a saját világnézetét, értékrendjét. Más szempontból én azt vallom, hogy az a tudás, amit nem ad át az ember másoknak, az vajmi keveset ér. Ha a tudásommal segíthetek valakinek valamilyen apró-cseprő, vagy akár egy nagyobb probléma megoldásában, akkor hasznossá tettem azt a szerény tudást, amit sikerült megszereznem. Megint más szempontból én elég sokat dolgozok, és a munka során jól esnek ezek a néhány perces szellemi kiruccanások, utána könnyebb folytatni a munkát.
Nem unalmas? Nem, pont ellenkezőleg. A legtöbb ember olyan módon üti el a szabadidejét, amit én sokkal unalmasabb, tartalmatlanabb kikapcsolódásnak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!