Mondanátok nekem cikis sztorikat?
Olyanokra lennék kíváncsi, amik a ruha "hibájából" váltak cikivé.
Pl.:Velem azt történt, hogy tegnap mentünk osztálykirándulásra (2 napos). Vonattal mentünk és szoknyát vettem fel, ami comb középig ér (nem a szűkebb fazon hanem a "lobogós"). A vonatról leszálva elsőnek a lányokat engedték le, én voltam az utolsó a sorban utánam áltak a fiúk. Erre amikor pont adom le a táskám, a barátnőmnek aki leszált, ugye ekkor kicsit előre kell hajolni, és ekkor jött egy nagyobb erejű széllöket, ami fellebentette a szoknyám teljesen úgy, hogy a virágos tangámat és a fenekemet az egész fiú és az osztályfőnököm, aki szintén férfi látta.
Majd elsüllyedtem, mert elsőnek nem vettem észre csak akkor amikor a fiú aki tetszik az osztályomból megszólal, hogy "nem kell magad zavartatnod nyugottan szellőztethetsz"
És akkor feleszméltem a dologra, gyorsan lerohantam és leghátulra rohantam a sorban.
Ekkorát még nem égtem a 17 évem alatt.
Remélem nem csak én vagyok ennyire szerencsétlen.
Várom a hasonló kínos sztorikat..
(Ha van egyáltalán cikibb ennél.)
Nos lássuk csak:
Többször is elestem az iskola lépcsőjén a semmitől.
Elhánytam magam egy étteremben.
Elaludtam a vonaton, és a nyálam is kifojt, nem kicsit.
Fotót csináltam egy utcatábláról, de nem vettem észre, hogy emberek állnak a kerítés mögött. Azt hitték őket fotóztam.
Suliban többször is röhögött rajtam az osztály, mert nem tanultam, és hülyeségeket mondtam.
Tesiórán a saját gyűrűnkre dobtam a labdát, és így a másik csapat kapott pontot.
Elestem biciklivel a gyaloghídon, és egy idegen néni segített felállni.
A strandon a kiszolgáló srác azt hitte a haverom anyukájára, hogy az enyém.
Beleestem biciklivel a bokorba. Mamám egész nap azon röhögött.
Biciklivel nekimentem egy háznak. Természetesen voltak emberek az utcán. No comment.
Nyelvtan órán a nagy csöndben fingottam egy hatalmasat.
Betegen befostam. (Elég ciki volt)
Szerelmet vallottam messengeren egy osztálytársamnak. Másnap az egész osztály tudta.
A suli udvarán ugráltam a padokon, és leestem.
Szintén tesin:szexin akartam futni, de pofára estem.
Megfogtam egy fiú fenekét, és megtudták a barátaim is. (egyébként lány vagyok :D)
4.-ben hisztiztem az évnyitón. Ez anyámnak is ciki volt.
Suliban kilyukadt a leggingsem, a fenekemnél. És csak otthon vettem észre.
Tangát hordtam, ami gyönyörűen átlátszódott a cicanacin.
Megfogta a folyosón a mellem az egyik osztálytársam.
Most ennyi jutott eszembe, remélem mosolyt csal az arcodra.
♢8.-os ballagásomon voltam.
Elvileg szoknyát kellett volna húzni, de én utáltam, ezért nadrágban mentem. A lábam nagyon sápadt volt, és hülyén néztem volna ki, ha nem veszek fel harisnyát.
De csak egy bokafixet találtam, amit ráadásul a nadrág felvétele után húztam fel, alig bírtam begyömöszölni a szűkszárú gatyám alá, sietni kellett, nem volt idő áthúzni.
Ballagás kezdődik, vonulunk szépen. Sorfal mellett egy néni mintha olyat szólt volna, hogy;
nézd, lecsúszott a harisnyája!
azután szinte nem is figyeltem az egész ballagásra, mert idegeskedtem a harisnyám miatt. Azóta se tudom, hogy a néni nekem mondta-e.
♢ Szintén 8. osztály, tanárbúcsúztató;
Mondjuk úgy, hogy nekem elfelejtettek szólni, hogy kicsit elegánsabban kellett volna menni.--> sportcipő+sima póló, gatya
♢ olyat már én is láttam, hogy buszra felszálló lánynak félrecsúszott a szoknyája a táskája miatt, így az egyik oldalon rövidebb volt, de nem tudtam neki szólni, mert már fölszállt a buszra.
♢ Farsangi előadásunkbam tánc is volt, magassarkút vettünk hozzá, pár centis sarka volt csak, de nekem az is elég volt, hogy amikor felmenjünk a színpara kiforduljon/kibicsakoljon (de hülye szó) a bokám, ezzel elérve, hogy majdnem elestem, szerencsére sikerült tovább mennem nagyobb szégyen nélkül.
Reggeli sztori. A nagy melegben csak 1 bugyiban alszok. Es valamikor most kellene megjonnie, de pontosan nem tudtam. A szobam es a fürdő az 1 "folyosón" van durván 1,5 métert kell mennem. Azt hittem mar csak én vagyok az emeleten. Na es mivel nem tudtam hogy ma vagy mikor ezert a bugyimva nyúltam es odaraktam a kezem, hogy ne a bugyit kelljen mosni ha megjonne. Es mivel azt hittem mindenki lement nagy bátran elindultam megtenni azt a 1,5 métert a furdoig, erre hugom egy nagyon visit hogy én mit nudizok. Ilyedtembe nem is tudtam mit csinalni kikaptam a kezem Elkezdtem hisztizni es berohantam a fürdőbe. A kulcslyukon neztem ki hogy van e a közelbe valaki vagy mehetek. Felöltöztem es hugom nagy pofával reggeli közben azt ecsetelte hogy o látott engem meztelenül es hogy ez milyen undorító szerinte. Na asszem ebből most tanultam.
Meg aludtam ejszaka nem emlékszem hogy be voltam e takarva de csak egy bugyi volt rajtam. Arra kelek hogy bátyám felnyomja a nagyvillanyt es elkezd ejszaka lázmérő utan kutatni. Ez egy rejtély hogy látott e belőlem valamit vagy szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!