Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudok venni új verseny...

Hol tudok venni új verseny gokartot?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy új verseny gokartot. Eddig csak hobbi szinten űztem, de szeretnék a versenyzésre áttérni. Sajnos elég nagyra nőttem 100 kg vagyok és 188cm magas. Nem tudom hogy hol tudnék venni és hogy milyet. A sebessége fontos lenne olyan 140-160 km/h vég sebességgel rendelkezne. Vagy vegyek használtan? Apukám régebben versenyzett külföldön és én is el szeretném ezt kezdeni úgy hogy ő tanÍt engem. 16/F

#gokart #gokart verseny #gokart vásárlás
2017. jún. 7. 16:19
 1/1 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyi pénzetek van rá!! Ha újat akarsz akkor rendelj a gyártótól! Használtat meg, neten nézd meg, vagy egy két egyesületnek van eladásra szánt gépe! Illetve külföldön azért több az eladó vas! Ha ebben a sebességben gondolkodsz akkor mindenképp a a 6fokozatú manuális váltós gokartot ajánlanám! Az viszont megy mint az állat, drága, meg rengeteg, de télleg rengeteg idő kell hozzá, rengeteg időt kell vele a pályán töltened!! Váltásokat is jól be kell gyakorolnod! Meg azért fizikálisan nem árt ha toppon vagy mert azért kb100km/h nál kanyarban majdnem félkézzel fogni a vasat azért fárasztó. Meg ez már télleg elég veszélyes mert megy rendesen, meg vigyázni kell vele! A pénzügyekről nem is beszélve, már a gokartozáshoz is egy kész vagyon kell!! Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj.
2017. aug. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!