Milyen tulajdonságokat tudsz levonni a kezem képéről? (link)
Kíváncsiság, mert ugye tudjuk, hogy a kéz sok mindent elárul, segít megismerni egy személyt. De önmagában egy kéz adhat viszonylag pontos információt a gazdájáról?
Szerinted:
fiú vagyok-e vagy lány?
hány éves vagyok?
milyen színű a hajam?
esetleg mi a horoszkópom?
milyen magas vagyok, hány kiló?
mi a hobbim, mit szeretek kikapcsolódásként csinálni?
mi a végzettségem (ha van), mivel foglalkozom?
milyen személyiségű lehetek, belső tulajdoságaim?
hogyan viszonyulok a gyerekekhez, állatokhoz, alkoholhoz, fizikai munkához, pénzhez, stb?
Párkapcsolatom van-e, ha igen komoly-e vagy laza, milyen lehet a szerelmi életem?
De ha bármi más gondolat megfogalmazódik, azt is szívesen veszem:)
köszi
na elküldöm a válaszokat, aztán gyik kikapcs. bocs, hosszú..
Hát igen, a kezem nem egy tipikus vékony, törékeny női kéz, bár az érzékenysége megvan, szerintem:)
Tehát:
Lány vagyok, 22 éves, 179 cm, 63 kg, bika.
Barna a hajam, a szemem, a bőröm télen sápadt fehér, nyáron az első leégés után viszont már könnyen barnulok, igen.
Elég izgága vagyok, sportoltam is, szeretek mozogni.
Nem vagyok ügyetlen:) kiskorom óta rajzolok, zenélgetek (igen, zongora is volt:), most is művészi pályán vagyok, ez az életem értelme:)(még nem egyetem, oda még sokat kell fejlődnöm)
IMÁDOK barkácsolgatni, ügyködni, fiús, technikás dolgokat csinálni, szeretem a piszkot is:) Hát igen, ide a műköröm nem passzol:) (de azért nyáron néha kifestem vörösre..)
Tehát fontos nekem a szellemi lét is, de nincs bajom a piszkos melókkal sem, szeretek kertészkedni, zöldséget termeszteni, de akár építőipari munkásként vagy rakódóként is ellenék, persze úgy, hogy mellette megmarad az alkotás is.
Bizonytalan inkább gondolatilag vagyok - sokszor nem tudom, mi lenne a jobb, nehezen változtatok, de sok dologban meg nagyon egyértelmű és határozott véleményem van.
Nem vagyok társasági ember, nehezen oldódom, de az a 3-4 ember, akit barátnak gondolok, az az is. A beszélgetés is velük megy könnyen, meg a közvetlen környezetemben élőkkel, általában csendes vagyok, főleg, ha idegen a környezet.
Most albérletben panelben lakok, de kertes házban éltem, és most is minden vágyam egy kertes ház.
A kirándulás, természetben levés is nagyon fontos nekem.
Szeretem élvezni az életet: szeretek enni, borozni vagy sörözni, cigarettázni is jól esik néha. De mindent mértékkel, seg grészeg nem szeretek lenni és nem is szoktam, de az enyhén pityókásság még belefér.
Tv-m már nincs vagy 8 éve, a számítógép a melóhoz kell, kb 3-4 weboldal van, amit szoktam látogatni rendszeresen, amúgy nem vagyok egy nagy gépes, simán el tudnám képzelni az életem egy szép faluban mindenfajta technikai kütyük nélkül:)
Szeretem a gyerekeket, állatokat, tisztelem őket, és ha lenne hely és energia, akkor lenne 82 állatom és majdnem ennyi gyerekem:)
De mivel észnél vagyok, se gyerek, se állat, amíg albérletben, diákként tengődöm (és igen, gyereket 30 körülre tervezek).
A pénz nem vet fel, sőt.. A pénz kell az életben maradáshoz, de nem vagyok pénzsóvár, csak tudjak normálisan élni. Amit tudok, megoldom olcsón (ha kell, spórolok), nincs szükségem autóra, megoldom bkv-val vagy bicajjal. Plázákat kerülöm (főleg, hogy 2 perc után idegbajt kapok), ruhát már csak turiból veszek, ételt is kisebb boltokból (másnéven cba-ból, szerintem kisebb bolt már nincs..). Amire szívesen költenék viszont az az utazás, kulturálódás, finom ételek és jó borok, ja meg eszközök, amik kellenek a munkámhoz.
Nem igazán vagyok laza, komolyan veszem a dolgokat és mindenre érzékeny vagyok és rengeteg dolog zavar (maga ahogy ez a világ folyik, az emberek viselkedése, stb..). De amúgy meg nagyon tudom élvezni az életet és nagyon tudok örülni, hogy élek.
Hűséges vagyok és nagyon nem tudok megalkuvó lenni szerelem terén, tehát nagyon válogatós vagyok és csak az lehet a befutó, akinél érzem, hogy mi együtt alkotunk
egy egészet. Az első szerelmemmel vagyok együtt 6 éve, és ő jobbik felem.
Amúgy szerintem egy fiú fel nem tett volna egy ilyen kérdést:)
szia
szerintem a legtöbben a körmödről gondolták, hogy fiú vagy..mert elég fiusak a körmeid :D
akkor nem tévedtem sokat:)
üdv.: ma 12:27
Azért fiús a körmöm mert nincs kicsicsázva és nem 2 méter hosszú?:)
Az összes lánybarátomnak ilyen a körme, de ők is festenek, vegyszerekkel dolgoznak, macera lenne a csicsa köröm, meg sok idő.. meg nekem nem is tetszik..:)
de köszi, hogy válaszoltatok, ügyesek voltatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!