Van itt tizenéves aki nincs suliba (mert pl beteg)? :D
Figyelt kérdés
mert sajnos én így jártam és unatkozok:(2010. máj. 18. 10:23
11/18 anonim válasza:
Én is itthon vagyok de nem betegség miatt.
Az itt lévő árvíz miatt nem tudtam bejutni iskolába ma sem és tegnap sem :S.
12/18 anonim válasza:
Én csak debreceni egyetemen jelöltem bár reménykedem h az elsőre felvesznek :D arról egyébként én is sok jót hallottam :)
én is remélem sok sikert neked is :D
13/18 anonim válasza:
Énis DE de engem már nem vesznek fel :( Infó az jóra sikerült de matek az szerintem nem
14/18 anonim válasza:
Matekból szóbelizem. =/ Szerintetek így még van esélyem a fősulihoz?
15/18 anonim válasza:
hát ha jól sikerül akkor szerintem igen:) sztem azt nem nézik h írásbeli mennyi lett meg h matekból az írásbeli vagy menned kellett szóbelire és azért annyi. az eredmény a lényeg nem?
16/18 anonim válasza:
Remélem. Az igaz amúgy, ha mondjuk irodalomból elmondom nagyon szépen a szóbelin a tételt, viszont a nyelvtant nem tudom, akkor nem csak nyelvtanból kell új tételt húznom, hanem irodalomból is (annak ellenére, hogy az sikerült) ??? Nekünk ezt mondta a tanár. :/
17/18 anonim válasza:
:O Nekünk ilyet nem mondott a tanár.Hát nagyon remélem, hogy nem, sztem ez hülyeség. Hát nagyon remélem, hogy nem igaz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!