Elfen Lied:
Az Elfen Lied lélektani -horror, thriller- klasszikus, inkább 18 éves kortól. Eléggé véres is, enyhén szólva... Guro, gyermekmolestálás, fejletépések, elmebaj, amnéznia, állatkínzás, emberkínzás...
Na ezt tényleg csak 18 éves kortól...
Ráadásul alapvetően lélektani,
nem puszta vérengzés. Elgondolkodtató anime sorozat.
Bár félbehagyták a 12. résszel, a manga követését, így is zseniális - csak csak erős idegzetű felnőtteknek!
Attól még h kiskorú meg bírja nézni, nem lesz tőle felnőtt, előre szólok. Hosszú távon káros hatása lehet, ha kiskorú tekinti meg, és nem azonnal jelentkezhet a káros hatása...
Nagyjából követi a mangát az anime sorozat, annak 6. kötetéig. A manga asszem 12 kötetes.
Bár nem mondanám thrillernek, horrornak se.
Szóval ezt zárjelben ajánlom a kérdezőnek.
Nem vérengzős anime.
Viszont elgondolkodtató, enyhén horror, de inkább némileg thriller, dráma anime.
Azokon kívül, amiket leírtak, csak ezek jutnak eszembe (nem tudom, neked mennyire felelnek majd meg)
Shiki [vámpíros, bizonyos értelemben túlélős, kis rejtéllyel az elején, de hamar ontanak vért, és habár nem olyan parás, az utolsó részekben elég sok vér folyik. A grafikája szerintem elég jó, az aláfestő zenék tetszettek. Van egy jó kis feelingje, az én szememben.]
-Deadman wonderland: Sajnos nem tudok véleményt mondani. Nekem javasolták "horror" / "véres" címén, de még nem volt alkalmam megnézni.
-Gantz: Az előzőhöz hasonlóan javasolták. Nem tetszett a grafikája, így nem néztem bele. (Azért írom le ezeket, hátha neked mégis tetszeni fognak)
-Akame ga kill: Nem mondok sokat a történetről, mert csak spoilerezni tudnék. Nekem tetszett, volt benne bőven vér, egy-két fájdalmas halál. A grafikája nekem tetszett, a zenék is egész jók voltak.
Another
Gantz
Elfen Lied
Higurashi
Ninja Scroll (Movie)
Berserk
Blood-C
Shiki
Corpse Party
Baccano!
Ghost Hunt
Jigoku Shoujo
Shikabane Hime: Aka
Shikabane Hime: Kuro
Higurashi no Naku Koro ni
Umineko no Naku Koro ni
Highschool of the Dead
Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei
Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1)
Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu
Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou
Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen
Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon
Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2)
Kara no Kyoukai: Epilogue
Deadman Wonderland
Denpa teki na Kanojo
Afro Samurai
Shiki Specials
Ajin
Jigoku Shoujo Futakomori
Seraph of the End
Jigoku Shoujo Mitsuganae
Ga-Rei -Zero-
Yondemasuyo, Azazel-san
Umineko no Naku Koro ni
Ghost Hound
Remélem tudtam segíteni! Vannak közte nagyon beteg animék is (Aszzem azokat az elejére írtam!)! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!