Bella55 kérdése:
S. O. S fáj a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
sziasztok..pár hét múlva lesz fogszabályzóm és azt szeretném megkérdezni hogy fáj e ha felteszik?:/ nagyon parázok ettől(+ nagyon érzékenyek a fogaim) :/ köszönöm a válaszotokat!:)2017. jún. 1. 20:59
1/4 anonim válasza:
Szia:)
nekem volt fogszabályzóm.És igen amikor először felrakják (meg amikor állítanak rajta)akkor fájni fog picit,ahogy elkezd működni és összehúzza a fogakat,meg picit fura lessz az elején de megfogod szokni. Annyira nem vészes , ki lehet bírni,én visszaemlékezve inkább mondanám kellemetlennek mint fájdalmasnak,de nagyon megéri:)
2/4 anonim válasza:
Szia
Maga a felrakás nem fáj, azonban a későbbi állítások kellemetlenek tudnak lenni, de azt sem mondanám fájdalmasnak. A végeredmény hidd el megéri!
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2017. jún. 16. 20:09
4/4 anonim válasza:
Szia!
Egyénfüggyő.
Én pl meg se éreztem , hogy ott van ,de van olyan akinek gyógyszert kell bevennie annyira fáj.
A gumi csere kicsit kellemetlen,de nem fáj.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!