Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mit mondjak anyukámnak?...

Most mit mondjak anyukámnak? Valaki segítsen könyörgöm!

Figyelt kérdés
a fél éves telefonom elromlott mert a suliba a barátnőm billegett órán (a TÁSKÁMON de nem vettük észre)és a telefonom részén billegett.Magyarul a telefonomon billegett a vas székkel és egy részen berepett a képernyő nagyon halványan.És ilyen színes szarok,csikok, pöttyök vannak a képernyőn de nem is működik,csak néha zümmög meg hangokat ad ki.Lényeg elromlott és hogy mondjam el anyukámnak mer ő az a fajta aki leveszi a fejem minden kis szaron.és most tökre be vagyok parázva pedig nem is én csinaltam. Mondták suliba többen is h mi a baja valami kristály vagy nem tom mi szilánkosra tört a telefonomba.Valaki segitsen h mondjam el anyukámnak, meg ha tudja mi a baja az segítsen hogy mit tudok vele csinálni.Előre is köszönöm a válaszokat.A telefonom samsung galaxy A5 2015

#telefon #Samsung #elromlás #anyámlevesziafejem
2017. jún. 1. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyukádtól, hogy mi a véleménye erről a mondásról: az embereket szeretni kell, a tárgyakat meg használni. A többit rátok bízom.
2017. jún. 2. 06:13
 12/13 anonim válasza:
Szerintem a korrekt az lenne, ha a barátnőd szülei fizetnék ki a telefont. Nem szándékosan, de mégis csak a barátnőd miatt ment tönkre a teló. Anyukádnak meg mondd el őszintén, hogy mi történt, tiszteld meg ennyivel, valószínűleg megérdemli. Aztán ő is mond valamit, hogy mi legyen, felnőttként ő is tud racionális döntést hozni, de ahhoz az kell, hogy elmondd neki.
2017. jún. 2. 10:53
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó 4 válaszolónak! elmondtam egy kicsit levette a fejem,de kapok egy új telefont!:)
2017. jún. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!