A kaposvari bortonbe azt mondtak h majd beszelhetek telefonon a hozzamtartozoval. Ezt hogy kell elkepzelni? Azt tudom hogy minden bortonbe Mashogy van de pont ebben hogy? Sose voltam meg bortonbe latogatason tehat tippem sincs.
Hogy a kaposváriban hogy van nem tudom pontosan. De a rabok többségének van börtön mobilja. Ez egy alap készülék, amit Te hívni nem tudsz de Ő tud Téged hívni, ha bejegyzett kapcsolattartója vagy. Tehát csak a kapcsolattartó számokat tudja hívni.Telefonálni adott idő között lehet, általában reggeltől este 9-ig.Ez a telefon mindig náluk van.
Ha nem kapott ilyen mobilt, akkor létezik egy spejz kártya. amit ugyanúgy mint a telefont neked kell tölteni pénzzel.Ennek a töltésénél te adod meg hogy mire használhatja fel. Kérheted csak telefonálásra, vagy kiétkeztetésre. Ekkor felhasználhatja telefonálásra is meg a börtön boltban is tud magának vásárolni amire szüksége van, ha jól tudom kéthetente 1x. Telefonálni pl a Kozmából heti 40 percet lehet. DE... 120 vagy 130 ft egy perc és ez perc alapú számlázás.
A látogatás fokozattól függően van. Börtön fokozatban havi 1 alkalom. Általában másfél óra. Ekkor kapni fogsz tőle egy nyomtatványt amin szerepel, hogy kiket hív meg a látogatásra. Ezen kívül már csak a levelezés marad. Ez nincs korlátozva tehát minden nap adhatsz fel, de mire Te választ kapsz eltelhet akár másfél hét is.
De a leglényegesebb hogy addig amíg nem vagytok bejegyzett kapcsolattartók addig nem tudsz Vele beszélni. Küldött már ki neked kapcsolattartói nyilatkozatot? ha azt visszaküldted onnantól kb másfél hét mire bejegyeznek, és él a kapcsolattartás.Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!