Hogyan tudok a T-mobile honlapján díjcsomagot váltani? Mert én ECO csomagba vagyok (Előfitezéses), és át szeretnék váltani a Mix-díjcsomagra!
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 18:13
1/2 anonim válasza:
sajnos nem tudsz váltani mixre mert mixre nem lehet! amúgy díjcsomagok és ott van egy kis kék sáv hogy díjcsomagváltás! én pont fordítva vagyok. mixről szeretnék ecora mert mixel nem enged vásárolni a havidíjból. és én nem tudom lebeszélni a havidíjat és a 3000 ből ilyen 2500 forintok megmaradnak és az nyilván el is veszik. abban nem tudnál segíteni nekem hogy ecoval lehet e vásárolni a havidíjból? nagyon megköszönném ha segítenél mert kiírtam de még nem kaptam választ!
2/2 anonim válasza:
amúgy jó díjcsomag a mix de szerintem ne válts. nekem volt eco is anno és interneten keresztül azt is nyomon tudod követni hogy hogy áll a számlád. nem feltétlen kell a *102#-el.szerintem jobb az eco de már nem emlékszem hogy lehet e vele vásárolni. úgy emlékszem lehet mert 1x azt hiszem lottóztam vele. én pl szerencsejátékos számlámat szeretném feltölteni és így a havidíjból tudnám amit ha nem beszélek le így is úgyis elveszik ki kell fizetni. nekem ennyiből jobb lenne. ha lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!