A bejelentkezést akkor is nézi amikor én nem voltam fenn, vagy csak azt a legutóbbi bejelentkezését írja ki amikor énis fenntvoltam?
Figyelt kérdés
Msn-en amikor rákattintok jobbgombal az egyik msnpartnerre és arra megyek rá hogy: messenger plus! Lehetősége onnan pedig hogy partnerinformáció, és kiírja hogy mikor jelentkezett be legutoljára, mikor beszélgettünk legutóbb. stb.2010. máj. 17. 17:18
1/1 anonim válasza:
igen csak at amikor te voltál.ha te nem vagy fent és ő igen, és mire te fellépsz és ő nem lesz fent akkor azt mutatja mikore te is fent voltál meg p is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!