SMINK nélkül jó nő Zimány Linda?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:10
11/27 anonim 

válasza:

hát smink nélkül és azzal is beképzelt feje van.
13/27 anonim 

válasza:

Smink nélkül Jennifer Lopez is randa! Azon a belinkelt képen ráadásul Lindának is jó másnapos feje van. Egyébként jó nő.
14/27 anonim 

válasza:

Nagykanizsán láttam a tablóképét és ott elég minimálisan votl kisminkelve. Sztem nem vmi nagy durranás. NEm ronda..de nem is szép. Ráadásul azon a tablóképen elég ribancosan pózol ami egyáltalán nem oda való.
15/27 anonim 

válasza:

Sminkelve se egy nagy durranás a csaj, szerintem átlagos szőke liba.
16/27 Nikolett_'90 válasza:
Kedves 12:49!!
Szőke liba?? Ne beszélj össze vissza... ha mégis az lenne, akkor h járna egyetemre, és h lehetne neki jogász diplomája? Csak azért mert a haja szőke, most szőke "liba"?? Nekem is szőke a hajam, de én festetem, de egyetemre járok, és elég jók az eredményeim..és akkor ezek szerint a haj szín az egyenlő az üres fejjel?? Gondolkozzál már, hogy miket irsz le!!!
17/27 anonim 

válasza:

A szőkék nem mind hülyék, de róla az a véleményem. Nem a szőkéket itélem meg, de Linda olyan ribis, a jogász diplomát máshogy is megszerezhette, mintsem kitartó tanulással...
18/27 anonim válasza:
gyönöyrü. láttam pesten smink nélkül volt .. és gyönyörű. és NEM volt kisminkelve. i love zimány linda and eva longoria (L)
19/27 anonim 

válasza:

eva longoria hogy a rákba jön ide? XDDDDDDDDDDD
20/27 anonim válasza:
Hát sztem aki azt írja h ronda meg itt szidja mind csak irígy.és mindenki nézzen bele a tükörbe.én nem vagyok szép de legalább beismerem.Ha annyira ronda lenne akkor mért ő Magyarország egyik leghíresebb modelje?nem a semmiért.szép karakteres arca van,és nem átlagos hanem különleges,ezért is kérik fel annyi model munkára.sok liba akik a gép előtt ülnek és irígykednek,tudják h nem lesznek soha olyan szépek mint ő,mért nem elhet beismerni és mért kell egyből mást fikázni??:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!