Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SMINK nélkül jó nő Zimány Linda?

SMINK nélkül jó nő Zimány Linda?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
hát smink nélkül és azzal is beképzelt feje van.
2010. máj. 19. 14:11
 12/27 anonim ***** válasza:
randa.
2010. máj. 19. 14:12
 13/27 anonim ***** válasza:
38%
Smink nélkül Jennifer Lopez is randa! Azon a belinkelt képen ráadásul Lindának is jó másnapos feje van. Egyébként jó nő.
2010. máj. 19. 14:17
 14/27 anonim ***** válasza:
Nagykanizsán láttam a tablóképét és ott elég minimálisan votl kisminkelve. Sztem nem vmi nagy durranás. NEm ronda..de nem is szép. Ráadásul azon a tablóképen elég ribancosan pózol ami egyáltalán nem oda való.
2010. jún. 11. 02:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Sminkelve se egy nagy durranás a csaj, szerintem átlagos szőke liba.
2010. júl. 24. 12:49
 16/27 Nikolett_'90 válasza:
0%

Kedves 12:49!!

Szőke liba?? Ne beszélj össze vissza... ha mégis az lenne, akkor h járna egyetemre, és h lehetne neki jogász diplomája? Csak azért mert a haja szőke, most szőke "liba"?? Nekem is szőke a hajam, de én festetem, de egyetemre járok, és elég jók az eredményeim..és akkor ezek szerint a haj szín az egyenlő az üres fejjel?? Gondolkozzál már, hogy miket irsz le!!!

2010. júl. 26. 10:32
 17/27 anonim ***** válasza:
A szőkék nem mind hülyék, de róla az a véleményem. Nem a szőkéket itélem meg, de Linda olyan ribis, a jogász diplomát máshogy is megszerezhette, mintsem kitartó tanulással...
2010. júl. 26. 22:40
 18/27 anonim válasza:
0%
gyönöyrü. láttam pesten smink nélkül volt .. és gyönyörű. és NEM volt kisminkelve. i love zimány linda and eva longoria (L)
2010. aug. 1. 01:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
eva longoria hogy a rákba jön ide? XDDDDDDDDDDD
2010. aug. 6. 15:36
 20/27 anonim válasza:
29%
Hát sztem aki azt írja h ronda meg itt szidja mind csak irígy.és mindenki nézzen bele a tükörbe.én nem vagyok szép de legalább beismerem.Ha annyira ronda lenne akkor mért ő Magyarország egyik leghíresebb modelje?nem a semmiért.szép karakteres arca van,és nem átlagos hanem különleges,ezért is kérik fel annyi model munkára.sok liba akik a gép előtt ülnek és irígykednek,tudják h nem lesznek soha olyan szépek mint ő,mért nem elhet beismerni és mért kell egyből mást fikázni??:S
2010. aug. 21. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!