Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
> Barna hosszú haj ės sotet barna szem
Hát ez kb. minden harmadik lányra ráillik.
> 52 kg es 156 cm
Életkor nélkül értelmezhetetlen adat.
> sokan mondják,hogy szép vagyok ės kedves
A kérdés, hogy kik.
Az, hogy előbb soroltad fel a külső tulajdonságokat, mint a belső értékeket, az azt sugallja, hogy felszínes vagy.
> szeretek barátkozni
> nem szeretek a középpontban lenni
Tehát extrovertáltan introvertált vagy.
> ha magam vagyok a szinpadon akkor lámpalázas is vagyok egy darabig
Mint minden ember.
> van mikor osszeveszek a baratnommel de 2 percre rá kibekulok vele
-10 pont. Érzelmi instabilitás, kiszámíthatatlanság. Ha fontos dolgon vesztek össze, aminek tétje van, az nem szokott 2 perc után kibéküléssel lezárulni, hiszen a konfliktusnak tényleg tétje van. Ha viszont lényegtelen dolgokon veszel össze egy hozzád közel álló emberrel, az meg nem túl biztató.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Úgy összességében semmit nem tudtunk meg rólad. Maximum annyit, hogy kb. egy átlagos tinédzser vagy, annak minden kuszaságával együtt. Nem tudtuk meg, mik az álmaid, mi éltet, mit szeretsz, mik a céljaid, mi a hobbid, mik a félelmeid, mik az erényeid, és mik a hibáid. Nem látjuk a gesztusaidat, a reakcióidat. Nem tudunk rólad semmi olyan részletet, ami alapján egy lány szimpatikus, vagy nem egy fiú szemében.
2*Sü kolléga gyakorlatilag szóról szóra leírta, amit én szerettem volna.
Külön kiemelném azonban a felszínességet: aki azt hiszi, hogy ennyi infó alapján meg lehet ítélni egy embert, az elkeserítően egyszerű lény lehet.
Meg tul fiatal vagy, mennyi lehetsz?? 14-15???
Egy embert nem lehet ennyivel jellenezni de nyugi nincs veled gond csak meg fiatal vagy es azert nincs meg senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!