Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Esőben lehet biciklizni vagy...

Esőben lehet biciklizni vagy sétálni?

Figyelt kérdés

Nyilván hülyeség a kérdésem

de veszélyes biciklizni, ha pl van kontaktlencsém?

vagy a víz miatt nem nagyon

mert tudom hogy starndra nem lehet, de ti hogy csináljátok? akkor nem mentek sehova?

2010. máj. 16. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem a biciklizést ne erőltesd..

sétát megpróbálhatod, de szerintem hamar elmegy a kedved tőle.. (:

2010. máj. 16. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:

de ha suliba kell mennem?

akkor maradjak otthon?

2010. máj. 16. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
igen! akkor tessék otthon maradni és anyukával vagy a háziorvossal beíratni az ellenőrzőbe, hogy xy a mai napon a pocsék időjárás miatt nem jelent meg az órákon...
2010. máj. 16. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
strandra is lehet menni kontaktlencsébe. nekem több mint egy éve van, és strandon is voltam vele, és nem volt semmi gond. csak ne nyisd ki a szemed a víz alatt :) egyébként semmi bajod nem lesz, ha beleesik a szemedbe az eső..gondolj arra, hogyha pl sírsz, akkor sem esik ki :)
2010. máj. 16. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én valamikor bringáztam télen-nyáron minden nap. De valamelyik nap most is esőben. Szemüveges vagyok ráadásul. Lehet, hogy van a kukkeremen ilyen víztaszító-bevonat... de attól még szar.

Szerintem ha gyalogolsz és esik az eső, az se gond neked... a biciklizés se lesz (különben alapból lenne bringás szemüveged... 50-60 fölött erőteljesen könnyezik az ember szeme... 70 fölött már nagyon)

2010. máj. 17. 05:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja... csupán azért írtam, mert gondoltam, hogy nem ilyen tempókkal akarsz süvíteni. Így szerintem nem gond a kontaktlencse
2010. máj. 17. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!