Tudom nagy hulyeseg de kover vagyok, ha ugy van letudok allni a kajalassal, Segitenetek?
*le tudok állni
Amúgy ne akarj anorexiás lenni. Nem hinném, hogy egy csőre kötve akarod tölteni a hátralévő életed. Az egészséges fogyashoz azt tudnám ajánlni, hogy egyél kevesebbet, CSAK vizet igyál (gyümölcslevet sem!!), ne egyél zsíros ételeket pl.hamburger, pizza (ezek ráadásul még a bőrödnek sem
tesznek jót) és ne nassolj. Igazából nassolni nassolhatsz, de csak gyümölcs, zöldség, magvak (mértékkel, mert kipattoghatsz tőle) valamit a hummuszt tudnám még ajánlani, nagyon finom és nulla kalória. Mellette sportolj minimum heti 3-szor. Ha még mindig az anorexiát akarnad választani, akkor ajánlom egy pszichológus felkeresését. Pedig ez csak néhány borzalmasan egyszerű tipp. Nekem ezekkel sikerült EDDIG 6 kilótól megszabadulnom, de én vajat például egyáltalán nem eszem, sajtot csak nagyon ritkán. Sok sikert, remélem észhez térsz egyszer..
Olyan hulye sok lany... Az anorexia egy betegség! Ez olyan igazából, hogy hogyan legyek rákos? (Jo ez durva példa volt, elnézést)
Ha dagadtnak érzed magad, kezdj el egészségesen élni:) Egy egészségesen es sportolj :)
Tapasztalatból beszelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!