Mi a véleményetek az úgy nevezett "rejtett üzenetek"-ről? Szerintetek MIND véletlenek, vagy vannak szándékosn elhelyezett utalások?
Figyelt kérdés
Ezúton gondolok a visszajátszott vagy lelassított zenékre(A sátán szereti a sajtot XD),és a rajzfilmekben levőkre is.
Pl:A Lion King-ben,állítólag,a porfelhőben három betű íródik ki: S E X
...? XD
2010. máj. 16. 16:13
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, az utolsó, második linkben a bekarikázott részen mit kell nézni, mi rajta a lényeg?
4/5 anonim válasza:
Ha jól veszem ki, péniszt ábrázol.
De ez úgy hülyeség ahogy van, a kutyának nem tűnik fel a mesében h ilyen lenne benne, nekem pl kedvenc mesém, sokszor láttam.
5/5 anonim válasza:
Na, most picit utánakerestem, ez a videó engem csak arról győz meg, h hülyeség:
http://www.youtube.com/watch?v=zdtMTixlBFI
Mikor már a fűszálak árnyékából is azt akarja kirajzoltatni h sex, az azért erős túlzás, nem?
kezdj el bármit nézni, ennyi erővel bármiben vehetsz ki ilyeneket, csak fantázia kell, kinagyított képkocka, azt belerajzolod, h "Látod? Ott van: SEX".
Istenem..ppf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!