Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyik osztálytársam cigizik....

Egyik osztálytársam cigizik. Hogy mondjam el a tanárnak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy ebédnél odajött egy osztálytársam és elmondta, hogy cigizik az egyik lány osztálytársam, de ezt ő csak egy barátnőjétől tudta meg és kérte, hogy ne mondjuk el senkinek. Bár egyértelmű, hogy szólok a tanárnak, mert titokban cigizik. Véleményt, tippeket, tanácsokat várok.

2017. máj. 16. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Na, nem szeretnék olyan iskolába járni, ahol ILYEN tanár van, akinek a kérdező a barátja!

Madarat tolláról...

2017. máj. 16. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Kérdező!

Tökéletes a jellemrajz, amit - akaratlanul (vagy ostobaságból) - magadról adtál.

Készülj fel, mert felnőtt korodban sok ellenséged és rosszakaród lesz...

2017. máj. 16. 16:24
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

A tanárnak sehogy, ha valaki, úgysem ő fog ellene tenni, sima tiltással egyébként sem lehet leszoktatni senkit semmiről.

Elsősorban vele kell beszélni, lehetőleg a hülye kliséket (tüdőrákban fogsz meghalni, hány perccel rövidíti az életed meg stb) mellőzve, és tisztelettel iránta, és a döntései iránt. Meg lehet vele beszélni, vagy ha nem vagy vele olyan viszonyban, akkor nem neked, hanem annak, aki igen.

Adott esetben, ha támogató, megértő szülei vannak, akik normálisan kezelik a szitut, nem megbüntetik érte, és cső, akkor velük is érdemes beszélni róla.

(K)

2017. máj. 18. 11:07
 14/17 anonim válasza:
72%
Téged hányan fognak utálni az életben édes istenem...
2017. máj. 18. 11:08
 15/17 anonim válasza:
43%
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad a tanárnak. Ha az én gyerekem cigizne én örülnék neki ha ez az információ eljutna hozzám.
2017. máj. 18. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

#15-re

Hát, igen... Könnyebb besúgóktól megszerezni az infót mint időt áldozni, hogy kiderítsük önmagunk.

Ráadásul tévedhetünk is, míg az informátor mindig a valóságot mondja.

Honnan ismerős az ilyen gondolkodásmód?...Nem is tudom...

2017. máj. 19. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
Szeretem nem volt szép tőled ha ő cigizi akkar akkor cigizzen nekem is van egy ilyen osztálytársam én nem cigizek de beköpött hogy nem mentem suliba de nem voltam betek utána elkaptam szünetbe úgy gyomron vágtam összeesett de mindenki utálta szóval megérdemelte mert mindig ezt csinálja lehet ha így halatsz ezen a nyalizós tanárok kedvence szinten sok bajod sebed ellenséged lesz am ui fiu volt
2017. júl. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!