Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Általában kit tiltanak ki a...

Általában kit tiltanak ki a facebookos ismerôsök közül?

Figyelt kérdés
Van 1 ismerosom,aki letiltott az ismerosei lozul.Vajon ez miert van?Utal?Lehetseges,hogy tetszem neki es igy akar elengedni hogy letiltott?Azert erdekel,mert ha utal az is egy erzelem,nem?

2017. máj. 15. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle
2017. máj. 16. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki másokat zaklat. Szerencsére még nem kellett ilyen miatt tiltanom senkit, de másoktól már hallottam hírét. És nem csak az számít zaklatásnak, ha másokat sértegetsz.

Anyám pl azért tiltott le egy ismerős gyereket mert az állandóan írt neki és számonkérte ha nem válaszolt x időn belül. Anya Először közölte vele, hogy felnőttként nincs ideje mindig beszélgetni így legyen szíves ne írjon állandóan, de ez nem jött be. Folytatta tovább a gyerek így tiltásra került.

Engem egy ex azért tiltott le mert szakítottam vele, nem hatott meg.

A tetszem ezért kerül viszont elég nyakatekert kamaszlogika. Nem tartom reálisnak.

2017. máj. 17. 00:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 2.

Nem zaklattam soha 1 percig sem. Volt egy közös projektünk, ami meghiúsult. Ígérgetett fűt,fát...nem kevés pénzt adtam neki. Bizalmat adtam neki és visszaélt vele. Majd 1 idő után soha többé nem keresett(, amikor a projektet nem vele fejeztem be-mert találtam számomra megfelelőbb megoldást. Még pár hónapig ismerősöm volt a fb-on aztán pár hete azt vettem észre hogy letiltott. Sokat segítettem neki és épp ezért nem értem, hogy miért érdemeltem tiltást?!

Egy közös ismerősünk mondta még tavaly hogy tetszem neki,épp ezért fordult meg a fejembe, hogy ezért kerüli a velem lévő kontaktust,mert nem akar kísértésbe esni.

2017. máj. 17. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja ilyen háttérrel: jól lehúzott, most hogy már nem tud kihasználni mert boldogultál nélküle minek keressen. Ebben a történetben a legkevesebb, hogy egy ismerősöd szerint tetszettél neki.
2017. máj. 17. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, de ez annyira undorító tőle. Tényleg nem az, hogy letiltott, hanem hogy segítettem neki és visszaélt a bizalmammal. Az a pláne a történetben, hogy egy "közismert" emberről van szó (nem celeb!), bár az elmúlt években visszavonult. Ő a 90-es években volt népszerű és ezért is gondoltam, hogy több esze van annál mint hogy lehúzzon, ha már a szavát adta akkor megbízható is.

Vajon az emberek visszakapják a gonosz tetteikért járó "büntetést"?Igaz, azt mondta, hogy van egy daganata évek óta...nem vagyok kárörvendő,de lehet az élet így adja vissza a tettei következményét. Gondolom másokat is kihasznált ahogy csak tudott :(

2017. máj. 18. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!