Eldaryán mennyi a Musarózsa szerencséje?
Figyelt kérdés
Olyan kis aranyosnak találom... :D A szerencséjéből adódóan megéri megvenni?
Akinek van neki mennyi lett a szerencséje?:) Ha egy kicsit kevés is jól teljesít?
A választ előre is köszönöm! :D
#szerencse #musarózsa
2017. máj. 14. 17:07
1/5 anonim válasza:
[link] Háááát ez alapján nem vagyok benne biztos, hogy olyan nagyszerű familiáris lenne :D De aztán kitudja, nekem volt egy pimpelem, aki a szerencséje ellenére meglepően jól teljesített!!
Nagyon várom már egyébként, hogy megjelenjen magyaron is :)
Viszont, ha fent vagy fészbúkon, akkor nézd meg az Eldarya Adok - Veszek, Eldarya segítségek, vagy Eldarya HUN (?) csoportokat, ott láttam már egy-két tagot, akiknek van / volt, ott biztos többet tudnak mondani :)
2/5 anonim válasza:
Legendás familiáris. 260-340 közötti szerencsével.
3/5 anonim válasza:
Amúgy pedig már van magyaron is, előző.
4/5 anonim válasza:
Hát én akkor nagyon elvagyok tévedve... Alee, ne hallgass rám, csak a facebookos résznél! Köszönöm második!Én még nem találkoztam vele, de akkor tűzetesebben átfésülöm a terepet!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ^^ Ha végeztél a 7. epizóddal akkor kerül be a kisállat-kereskedésbe:) .... remélem nem mondok hülyeséget><
2017. jún. 1. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!