Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a különbség a skateboard a...

Mi a különbség a skateboard a pennyboard a waveboard és a longboard között?

Figyelt kérdés

Nem trükközésre hanem csak igy gurulgatni eggyet közlekedni szeretnék venni egy deszkát de nem annyira ismerem ki magam ebben.. főleg ugy hogy még nagyon kezdő vagyok és még deszkázni sem tudok.

Szóval szeretném ha elmondanátok melyik milyen és hogy milyen igényekre gyártották valamint hogy tanulni és közlekedni egy nagyobb távon pl most a külvárosbol bemegyek a belvárosba meg vissza. melyik a megfelelo erre a célra,

2017. máj. 13. 19:32
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és még a crusiser board ra is kiváncsi vok
2017. máj. 13. 20:33
 2/3 anonim válasza:
100%

A városi közlekedésre a penny boarddal a legjobb szerintem ( más néven mini cruiser): kicsi, könnyű, nagy a kereke tehát egy kicsit rosszabb minőségű aszfalt nem fog agyrazkodast okozni :)

A normál gordeszkat inkább gordeszkapark okra ajánlanám mert közlekedésre nem annyira jó főleg a magyar utakon.

Waveboardot ne vegyél.

A longboard is jó de nekem egy kicsit nagy és drága is viszont közlekedésre az is jó

2017. máj. 14. 09:43
 3/3 $$$$$ ***** válasza:
100%
Mert a waveboard-al mi a bajod ?
2017. jún. 2. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!