Mi értelme az anti kluboknak meg ilyesmik?
Figyelt kérdés
Mint pl. myvipen "anti emo", "anti justin bieber" meg a többi anti cucc? ott arról beszélgetnek hogy mennyire utálják azokat? ezt élvezik vagy mi?:D
Csak én vagyok furcsa hogy ha nem tetszik valami akkor azzal nem foglalkozom mert semmi közöm hozzá?
Néha úgy érzem ezeket az embereket igazából érdekli az adott dolog csak valamiért nem merik felvállalni. Másképp mi a fenéért foglalkoznának vele egyáltalán?
2010. máj. 16. 02:10
1/1 anonim válasza:
Ha valaki nagyin utál valamit el kezd vele foglalkozni, hogy felhívja magára a figyelmet, de másra nem jó... én biztos be nem lépnék ilyenekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!