Hová menjek az éretségi után?
Figyelt kérdés
Microsoft nál szeretnék dolgozni. Programozást 1 éve tanulom otthon a szabad időmben. Mindig is szerettem a programozást, de csak 1 évvel döntöttem el elkezdek programozni és megragadott ez a világ. Az álmom, hogy a Microsoft nál vagy Goggle nél dolgozhasak. Tik szerintetek merre menjek tovább?
Válaszokat köszönöm! :)
2017. máj. 8. 10:56
2/4 anonim válasza:
Először is tanuld meg leírni hogy érettségi.
Hova menjél? Ha jó matekos vagy, akkor simán bejutsz valamelyik egyetem programtervező informatikus szakára.
Ha ott végeztél, rengeteg lehetőséged lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából jó a helyesírásom csak gyorsan írtam és nem néztem át. Matekból meg nagyon jó vagyok 4 hónap allat megtanultam az egész éves tananyagot.
2017. máj. 8. 11:38
4/4 anonim válasza:
Nos, akkor nincs miről beszélni.
Célozd meg az egyik ilyen szakot, és végezd el. Utána simán dolgozhatsz náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!