Youtubozás elkezdése?
szeretnék elkezdeni youtubozni viszont nem tudom hogy mit is kéne használnom.....még nem szeretnék szoftverre költeni amíg az se biztos h élvezni fogom....
szóval a kérdésem az lenne hogy milyen ingyenes videóvágó programot és milyen videó felvevő (olyat ami tud kamerát is kezelni) programot ajánlanátok?
Egy jó koncepciót kell találni. El kell dönteni hogy másoktól veszed át a bevált formátumokat vagy kitalálsz valami újat.
Reklám: Szabaduljon meg a vércukrától!
Bocsánat de be kellett szúrnom egy reklámot mert valamiből meg kell tudnom venni egy szerény felső kategóriás számítógépet és egy még szerényebb BMW-t és még el is kell tudnom utazni szerény egzotikus helyekre és mindezt természetesen csak értetek nézőkért.
Hol tartottam? Ja a bevált dolgoknál. A Youtube-osok 99.9%-a már másoknál is látott formátumokat vesz át vagy nézett külföldi csatornákat másol. Ez a legkönnyebb mert nincs kockázat és nagy feliratkozószámmal és nézettséggel jár. De sok lenézéssel is a világ kreatívabb felétől mert úttörőnek lenni mindig nehéz. Ha valami nagyon egyedit és értékeset csinálsz akkor még azok is el fognak ismerni akiket a tömegvideósok csak trollnak neveznek.
Videovágó szoftvernek jó kezdetben a Movie Maker vagy az utánzatai amiket itt sokszor szoktak ajánlani és egy újabb telefon aminek jó kamerája van.
Nem pénzért akarnám csak a magam szórakoztatásra és ki szeretném próbálni magam ebben....és először gameplay-ekel szeretném kezdeni....szóval erre tudnátok adni ötletet olyan videó felvevő programot ami tud kamerát is kezelni?
Gondoltam az Action!-ra de még nem szeretnék pénzt költeni szoftverre amíg azt se tudom hogy mennyire is fogom ezt élvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!