Mikor lesz már jó idő?
Figyelt kérdés
Elegem van ebből az esőből.
Mikor lesz úgy 20fok körüli hőmérséklet és napos idő?
2010. máj. 15. 17:21
1/9 anonim válasza:
Jajj nem tudom, de nekem is nagyon hiányzik már. Télen lelkileg a mélyponton voltam, és a nyártól és a jó időtől várom a megváltást, de nem akar jönni. Mintha direkt engem akarna szivatni az idő, tudja, hogy ilyen időbe rosszul érzem magam :(
2/9 anonim válasza:
írjál sz. péternek, h elég volt a vízből, de tudd meg a májusi eső aranyar ér.
3/9 anonim válasza:
Igen,aranyat ér! :)
Amúgy ha jól tudom péntektől jön a jó idő,újra. :)
4/9 anonim válasza:
Reméljük akkor péntektől jobb lesz.(y)
5/9 anonim válasza:
Jajj pénteken muszáj hogy jó idő legyen így nem birok edzeni a haverokkal (Parkour)
Én olyat is hallottam hogy szerdán kezd ujra jó idő lenni! De az van hogy ha jó is lesz nem sokáig tart! koponyeg.hu
6/9 A kérdező kommentje:
én azt hallottam hogy a hét második felétől jobb idő lesz, de én azt várom hogy süssön a nap és legyen 20fok
2010. máj. 17. 13:07
7/9 anonim válasza:
Normális vagy? 20 fok? Minimum 30 :D Sokkal jobb a hangulat meg minden! Mikor lesz már nyár? :S:S:S
8/9 anonim válasza:
Átmeneti felmelegedés lesz most hétvégére de jövő héttől megint esőőő..esőőő...zivatar...esőőő...:,( már rosszul vagyok, amúgy most gyógyultam fel 39 fokos lázból, tuti ez a nyálkás sz*r idő miatt volt :S
Június 22-27: Balaton. Ha akkor is ilyen lesz az idő, mint most, tökön szúrom magam!:DD :( :S
9/9 anonim válasza:
az biztos! 2x is tökön! Elég ebből a sz*r esőből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!