Van egy fiu az osztalyban o az alfahim/vezer es folyton bunko beszol lejaratja a gyengebbeket es azokat akik nem a talpnyaloi vagy csicskasai es koztuk vagyok en is mit tegyek? (13vagyok 6. os) na mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiu (en is fiu vagyok) amolyan alfahim ez a srac az osztalyban de olyan hogy eggyik fiu sem mer kiallni ellene hanem mindenki a talpnyaloja es aki nem a talpnyaloja vagy gyengebb nala arra raszall es szivatja koztuk vagyok en is (en nem akarok a csicskasa talpnyaloja vagy baratja lenni mert olyan pawa gyerek szerintem )2017. máj. 5. 21:18
1/2 anonim válasza:
Hagydd a p***ába!
Egyszerűen ne foglalkozz vele, ha látja, hogy nem érdekel az hoy beszól, nincs mit nevetni, egy idő múlva abba hagya.Ha nagyon kitartó egyéniségről van szó szólj tanárnak, vagy a szüleidnek!
Sok sikert!!!
14 éves lány. :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt ezt mar megprobaltam 1.-6. vele gy osztalyba jarok de ez meg nem nagyon sikerult habar mostanaban mar kezdek joban lenni vele jo fej o is sok helyen ha talalkozunk rendesen lekezel velem es igy mar beszeltunk hogy miert szivat annyit engem kiderult azert mert csak hulyulni akart velem meg hogy assuk el a csatabardot es legyunk haverok mostmar igy kozelebbrol ismerve nem annyira bunko es szemet egeszen jofej :D mostmar eggyutt focizunk :D
2017. máj. 11. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!