Miért szól bele mindenki az életembe?
Figyelt kérdés
Eddig is ezvolt, de az a mai nap nagyon betett. Van egy fiú, ezerrel nyomul rám, de egyáltalán nemjönbe, szóval leültem vele és szépen elmagyaráztam neki, hogy ez így nem mehet..nem akartam megbántani. Erre jönnek a drága barátnőim, hogy beszélj már vele mégegyszer, meg aranyos meg járjál vele. Oda sem hívtam a fiút, ők rohantak érte, meg bulikba táncoljak már vele. Istenem, hát nem!!! Nemértik meg.. én nemakarom ezt az egészet, de ők intézkednek. Nem ez az egyetlen, de most erre akadtam ki. Ha nem akarok elmenni velük valahova, mert esetleg egyedül akarok lenni, egyből itt állnak a házelőtt míg ki nem rángatnak.. Megmondják kivel legyek, megmondják mit csináljak. De ez nem csak a barátnőimre igaz, a szüleimre is (persze őket még meg is értem, hát féltenek) de a testvérem, az osztályfőnököm, a tanáraim, az osztálytársaim. Van egy verseny, az istenért sincs kedvem menni, de nekem muszáj mert aztmondták -.- Én ezt már nembirom... élni szeretném a saját életemet. Mit csináljak? :S2010. máj. 14. 21:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem csk másban keresd a hibát nem lehet h veled van valami baj?
vagy lehet pl.a tanáraid azért mert szeretnék h jobb legyél vagy valami.ha mag a bnőid dirigálnak oszd ki őket oszt kész
2/3 A kérdező kommentje:
Miért keresném másban a hibát? Magamban pedig ezzel kapcsolatban nem találtam, nemhiszem, hogy egyből ugranom kéne, ha valaki megmondja mitcsináljak, ezt eltudom dönteni magamtól is, hogy nekem mi lenne a legjobb. Igen, véleményt szoktam kérni és ha jónak látom hallgatok is rájuk, de nem kell feltétlenül azt csinálnom, amit mondanak.
2010. máj. 14. 22:06
3/3 Asa Sempai válasza:
a barátnőid élete biztosan unalmas lenne nélküled :D mondd meg nekik hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal téged pedig hagyjanak kicsit élni :) a tanárok meg szülők pedig nemcsak veled ilyenek :) énis átéltem ugyanezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!