Hogy lehet elintézni hogy felvegyenek a Móricz Zsigmond gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ebbe az iskolába járni! Voltam szóbelizni is és az ideiglenes listában is benne voltam de sajnos nem vettek fel! szerintetek ilyenkor mit lehet tenni???2017. ápr. 23. 23:35
1/5 anonim válasza:
Akkor felvesznek a másodiknak megjelölt helyre
2/5 anonim válasza:
Gondolom nem csak oda jelentkeztél
3/5 anonim válasza:
Az öcsém is így járt tavaly. Ha az ideiglenes listán nem voltál túl lemaradva az utolsó felvettől, és elsőnek jelölted be az iskolát, akkor irjál egy kérelmet az igazgatónőnek, hogy mindenképpen a Móriczba szeretnél járni, ez a szíved vágya és még irjál pár indokot, és akkor lehet, hogy felvesznek. Az öcsémet is igy felvették, és mindenki nagyon örült. Jól is tanul, szóval meghálálta, hogy felvették. A kérvényt minél hamarabb irjátok meg, mert mások is jelentkeznek még ilyen formában a Móriczba.
4/5 anonim válasza:
Szerintem szeptember elsejen random gyere az evnyitora es ennyi :)))
5/5 anonim válasza:
Fellebbezés.
De nem ilyenkor.
Max átiratkozol félévkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!