Ebayen ha rendelek de nem kapom meg a terméket és nem is válszol a levelimre akkor lehet jelenteni az eladót?
Azt hiszem, hogy van olyan lehetőség, hogy ha X napon belül nem érkezik meg a termék, akkor visszakapod az árát, de nem tudom, hogy ez mindegyik vásárláskor így van-e.
Hány nap telt el a megrendelés dátumához képest?
Melyik országból rendeltél?
Ez még decemberben történt. Vártam 2 hónapot a termékre (Kínából) szállítási időre 3 hét volt írva és akárhány üzenetet írtam nem válszolt pedig sok terméke aukción volt....És azt jelezte a rendelésnél hogy feladta...Azóta már annyira nem izgat csak ha esetleg nagyobb értékben rendelnék mástól és ugyanilyen helyzetben lennék, lenne-e ilyen funkió hogy jelentés. Mert én eddig sehol nem láttam ilyen funkciót. :s
Elég sokszor rendelek és altalában ha nem jön meg a termék visszautalják az árát.:)
Ďe ő még válaszolni sem volt hajlandó...
Help & Contact menüpont.
Utána katt ide:
"Didn't receive an item"
Szerintem még próbáld meg ezt mindenképpen!
Így kiderül, hogy mi a helyzet ez ügyben!
Aztán majd írd meg, hogy mire jutottál, oké?
Lehet, hogy van egy határidő, amíg az ügyet intézheted, nem tudom, hogy az letelt-e már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!