Zippo és utángyártott öngyújtó közti különbség mi?
Nekem régen (húsz éve) volt párhuzamosan Zippo és gagyi. A Zippo nagyságrendekkel tovább bírta egy töltéssel.
Ezen kívül ne feledd el, hogy a Zippora life time garancia van!
Köszönöm válaszod már közben vásároltam egy Zippo öngyújtót 13.000ft volt. Remélem nem bánom meg:) kb mennyi benzint kell beletölteni? Elég kevés is vagy jól meg kell? Most keveset tettem bele.
Illetve ha baja lesz csak abba az üzletbe vihetem vissza ahol vettem? Csak egy blokkot kaptam de a márka bele van vésve az oldalára. Nem a "házára" hanem magára a gyújtó oldalára.
Nem bánod meg, csak egyszer kell megvenni ezeket annyira jók. Télen viszont gatyába kell hordani mert amúgy nehezen gyullad,vagy sebbenzinnel töltöd ilyenkor.
Addig kell tölteni amíg az első csepp le nem csurog a kanócról és utána összetolod. Körülbelül hetente egyszer töltöd ha dohányzol, amúgy egy-két hónaig is benne marad a benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!