Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez tetszik lányoknak vagy ez...

Askr2001 kérdése:

Ez tetszik lányoknak vagy ez a divat?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy minden 2. fiú az utcán szemöldöktöl lefele borotvált? Nem az ápolja magát, nyilván, de az hogy keze lába, mindene csupasz az azért.. ez tetszik a lányoknak vagy mi? És az aki nem ugy néz ki mint egy **** lassan az szégyeli magát hogy van rajta egy kis ször. Aki egyet ért velem és aki nem az irja le a véleményét!!
2017. ápr. 18. 16:09
 1/6 anonim válasza:
Butusok.
2017. ápr. 18. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ha a lábán, kezén van némi szőr.De ennyi bőven elég.A többi engem zavar.Mellkason, háton már csúnya.És a szakáll, bajusz is zavaró és szúr.Nem egy csimpánzzal akar lenni az ember, hanem egy csinos, ápolt férfival.
2017. ápr. 18. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, ha egy fiú szőrtelenít. Szerintem attól férfiasabb, hogy picit szőrös, és nekem a szakáll kifejezetten tetszik. Viszont ha a háta/ mellkasa szőrös, az egy kicsit zavar, de nem várom el, hogy borotválja, mert nem tehet róla.
2017. ápr. 18. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van, de elég bolond divat. Egy férfi legyen természetes. a szemöldökszedős, ecsethajú,szolis, festett, csőgatyás alakoktól rosszul vagyok, már bocs. Nem tudom őket férfiként kezelni.
2017. ápr. 18. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tiniknek ez tetszik. Aztán vagy kinövi az ember, vagy nem. Azért a lányok többsége a férfias férfiakat szereti, ami azt jelenti, hogy szőrős mellkas stb.
2017. ápr. 18. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A szemöldökét ne szedje.Legalábbis ne vékonyra, de azért ha már összenő, vagy egy bozontos dzsungel, akkor undorító tud lenni.attól még nem bu zis, ha kicsit megzabolázza szőreit.Az ecsethaj viszont nem jön be.Bár én már rég nem vagyok tini.
2017. ápr. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!