Mit rajzoljak? (Már nem tudok mit)
Figyelt kérdés
ne nehezet mert 13/L vagyok:DD2010. máj. 13. 19:40
11/17 anonim válasza:
5. vagyok. Széchényivel 2.? Bocs, de nagyon butuska arcformája lett:/ A szeme, a szája, az orra hát... :| A szemes nemrossz, az 1. és a 4. nem igazán tetszik, a többi jó. Egyik osztálytársam főleg fekete-fehéreket rajzol, elég ügyes, bár arcformákban nem annyira. van egy nagyonjó színese, azzal nyert valami versenyt, pedig nem szokott járni versenyre. Megmutatnám, de nem rakta fel az internetre. 100X jobb, mint a tied, még én sem nagyon tudnék rajzolni olyat. Bocs ha megsértettelek, de nagyon kritikus vagyok másokkal és magammal is. Megmutatnám egy rajzom, de csak februári van fent, akkor nagyon tetszett, mostmár nem igazán.
12/17 A kérdező kommentje:
nem, nem veszem sértésnek. köszönöm a kritikákat.
Igen amelyken a 2lány van az tényleg elégge pocsék lett, de az régi rajz nagyon..
a Széchényis rajz meg szeirintem akkor is jó lett, mert ha annyira rossz lenne nem lettem volna második ORSZÁGOSON. mutatnék még erről a képről képet de sajnos nem találom, pedig amellett ott van az amelyeket a többiek rajzoltak. (a képen)
ha megtalálom megmutatom.
köszönöm.
2010. máj. 15. 19:06
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Peter Griffint a family guy-ból :D
15/17 anonim válasza:
nem akarlak leszólni te inkább tanulj meg te is jobbagyféltekésen rajzolni
16/17 anonim válasza:
Lányoknak ajánlom a szerelmespárt,arckép,
magadat...
Én 10/FIÚ vagyok iskolaszinten legjobb rajzoló tele vagyok oklevéllel...
Ha szépen rajzolsz légy szíves küld el a
felső rajzokat , pár sajátot,ha értesz a gépekhez akkor kérlek küld el párat+egy pár sajátot az: erdelyiroli@citromail.hu
oldalra ha elküldöd köszi:-)
17/17 anonim válasza:
#13 az osztálytársad a második rajzot szénnel csinálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!