Cosplayesek! Ti mennyire fogadjátok el a következőt?
Figyelt kérdés
Szóval: idén lesz életem első alkalma hogy MondoConra megyek. Van egy saját karakterem egy animéhez és összeállítottam hozzá egy öltözéket. Probléma: nem én készítettem saját kezűleg hanem vettem de akkor is keményen megdolgoztam azért hogy valóra váltsak egy álmot. Mennyire elfogadott egy saját karakter Conon?2017. ápr. 15. 21:29
1/3 anonim válasza:
Minden elfogadott. Ez egy hobbi, szórakozás, pont az a lényeg, hogy azt csinálsz amit akarsz. Annak öltözöl be akinek csak akarsz úgy, ahogy neked tetszik,onnan veszed a jelmezt ahonnan csak akarod. Nincsenek szabályok és senkit sem fog érdekelni, az egész azért van, hogy szabad lehess és szórakozhass. :)
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, aki meg beszól, annak leszedjük az arcát :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már csak azért kérdeztem mert hallottam olyan dologról hogy Cosplay Hate és nem tudtam hogy a magyarok közt mennyire elterjedt. De ezek szerint befogadóak az emberek. :) Kissé el voltam bizonytalanodva
2017. ápr. 16. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!