Ismertek műkereskedésből élő embereket?
Figyelt kérdés
Akik főállásban vagy mellékállásban régiségkereskedéssel foglalkoznak.
Ezek ez emberek művészettörténelmet végeztek vagy valamelyik becsüsképzést elvégezték?
Vagy simán az évek alatt szedték magukra a tudást?
2017. ápr. 15. 18:13
1/2 anonim válasza:
Én 2 ilyen embert ismertem. Mind a ketten cigányok voltak, alapvetően tisztességesek (bár azt nem tudom megítélni, hogy mennyire fizettek jól a hozzájuk vitt tárgyakért, de a mindennapi életben alapvetően rendes emberek voltak) Elég jól kerestek vele, az egyikük 2 régiségboltot is összehozott Budapesten. Szerintem nem végeztek semmilyen képzést, művészettörténetet biztos hogy nem, inkább valóban az évek alatt szedték fel magukra a tudást, erősen képezték magukat autodidakta módon, jártak piacokra ill. más ilyesmi helyekre, és a családi illetve ismerősi körükben is több olyan ember volt, aki szintén ezzel foglalkozott.
2/2 anonim válasza:
Igen, egyet. Eredetileg tanár volt. Egy ideig párhuzamosan foglalkozott mindkettővel, de már kb. 20-25 éve csak a régiségekkel foglalkozik.
Nem beszéltem vele erről, de valószínűleg is-is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!