Ha cserediak programban akarok reszt venni mit tegyed tobbi lent?
Szia!
Először is fontos lenne, hogy most hanyadikos vagy, mert ugye az sem mindegy mikor megy ki az ember. Jövőre már pl nem tudsz menni szerintem, azok a jelentkezések már lezárultak, de 2 év múlva még simán van esélyed. Ha ez tényleg fontos neked, akkor kezdj el kicsit jobban tanulni, mert ez is beleszámít az ösztöndíjba, illetve ami még nagyon fontos, hogy annál a szervezetnél, amelyikkel szeretnél kimenni vállalj önkéntes munkát! Talán ez számít a legtöbbet, a tanulmányi átlagod kevésbé fontos ehhez képest, de persze az is számít. Szóval visszatérve az önkénteskedésre szerintem mindenképpen érdemes belevágni. Rengeteg új embert megismersz, köztük sok cserediákokat, így fejlesztheted a nyelvtudásod, és rájössz, hogy mennyire vagy képes egy adott idegennyelven kommunikálni, mert ugye ez nagyon fontos, ha cserediák szeretnél lenni. Egyébként pedig minél többet önkénteskedsz, annál nagyobb összegű ösztöndíjat kaphatsz, szóval hajrá!
ui: ha esetleg mégsem utazol ki, az önkénteskedés akkor is maximálisan megéri!!!!!:)
Most vagyok 9.-es
köszönöm a válaszodat...
De én nem Budapesten lakok és nem nagyvárosban és nem tudom hogy így hogy oldható meg az önkéntesség....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!