Mit tegyek ha tetszik egy fiú? Hogy hívjam fel magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
Még régen o vallotta be nekem hogx tetszek neki .akkor mondtam neki hogy o is nekem . Utána kb 2 hét múlva mondta hogy mégse csak úgy érezte . Pár hónap múlva ugyanez . Azóta mar többször nem irt ilyet . De egyfolytában figyel az órákon és féltékeny ha másik fiúval beszélgetek. Legalábbis nem tetszik neki a dolog.Akkor ez most mit jelent ?2017. ápr. 14. 14:59
1/2 anonim válasza:
Adj neki egy határozott jelet, hogy tetszik. Ha így van, ahogy leírtad, hogy féltékeny és figyel téged..szerintem csak megerősítésre van szüksége.
Mindenképp érdemesnek tartom, hogy beszélj vele erről. Csak őszintén.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. ápr. 14. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!