Mi az a Tárhely szolgáltatás?
Figyelt kérdés
Játszottam a, , Mi lenne ha" játékot regisztráltam azoldalra. És amikor másnap bementem ez a hülyeség megjelent, , Tárhely szolgáltatás felfüggesztve Ezt a tárhely szolgáltatást felfüggesztettük! " Mi a fenne ez azt is irta hogy nézzem meg a gmail posta fiókomat mert kaptam levelet a felfügesztésről de semmit a világon nem irtak.2017. ápr. 13. 11:22
1/2 anonim válasza:
Nem neked szól az üzenet. Az oldal tulajdonosa beregisztrálta magát egy tárhelyre, ahol az oldalát futtatják 0-24-ben. Ennek lejárt az előfizetése vagy valami miatt kitiltották, és ez az általános üzenet fogad mindenkit aki az adott oldalt el akarja érni.
Az oldalon elég világosan fogalmaz: "amennyiben ön az oldal tulajdonosa" - tiéd a mi-lenne.hu oldal? Nyilván nem, így nem rád vonatkozik.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz szépen.
2017. ápr. 13. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!