Szerintetek a visual kei is az emo sorsára fog jutni?
Figyelt kérdés
A 80's években voltak az első emo zenekarok. Kialakult akkor egy stílus is, nem tudjuk, hogy előbb melyik. Napjainkig csak elvétve találkozhattunk ennek a stílusnak a képviselőivel magyarországon. Senki nem törődött velük, olyanok voltak mint más ember, csak így öltöztek (itt nem a más stílusokból lopott elemekről beszélek, hanem simán fekete cuccok és emo haj, smink nem) és ilyen zenét hallgattak. Meg volt a stílus maga életérzése is. Aztán Pár éve berobbant ez a stílus, felkapta a média, népszerű lett, és hirtelen ezer képviselője lett, és csomó zenekar még. Viszont itt jön a probléma: ekkor annyira divatos lett, hogy minden második 12éves emo lett. Ezek félreértették a stílus lényegét és depressziósok, világfájdalmasok lettek, elkezdtek buzulni, festették magukat, más stílusokból loptak elemeket, és ettől érezték menőnek magukat, és érzik is napjainkig. Ma már szinte nem is találkozhatunk igazi emoval, csak ilyen divatszánalommal. Egyes embereknek nem tetszettek ezek(vagyis szinte mindenkinek) és azt hitték, hogy erről szól a stílus, sőt, van aki egy divatirányzatnak tüntette fel. Megalakultak az antiemo szövetségek. Az antiemokat szaporította a fókusz, amiben totál hülyeségek hangzottak el. Mostanra már szinte minden nem emo útál minden emot, és azt mondom, hogy jogosan, mert már normális emo alig van. Tisztelet a kivételne, velük semi bajom. Kezdem viszont észrevenni mostanában, hogy az én stílusom(a visual kei) is kezd egyre jobban eldivatosodni, és egyre több 11-12éves kezd ilyen ruhákban járni, így kinézni, és tapasztalatból mondom hogy semmit nem tudnak az egészről. Aki ismeri, az emo2nek meg ilyen baromságoknak hívja a VK-t, és már előre kijelenti, hogy ez szerinte ugyanolyan "divatszánalom". Az lenne a kérdésem, hogy ez a stílus is arra a sorsra jut-e majd egyszer, mint az emo, hogy egy szánalmas divatirányzat marad-e az egészből, normális képviselők nélkül. Szerintetek ez megtörténhet?2010. máj. 13. 15:19
11/13 A kérdező kommentje:
az nem baj ha nevetm látom nemérted. Tipikus visítozó 11éves kisgyerekek voltak. Mindenki őket leste... és a zenéről meg tartsd meg magadnak a véleményed mert van akinek meg tetszik.
2010. máj. 14. 19:32
12/13 anonim válasza:
Figyelj, én már közel 7. éve hallgatok visual kei-t. Az utóbbi pár évben már megkezdődött, ez a felhígulás. Ma 10. csupán 1-el tudok az x-japan-ról, és hide-ről beszélgetni. Mert azt nem hallgatják, mert öregek, a Malice Mizer pedig kripta szagú..... Az unokahúgom volt vagy 10 éves amikor kitört rajta a tokio hotel mánia. Elment koncertre, visítozott, ma 16 éves, de már szégyenli, mostanában a vk felé kacsingat. És én vagyok a szemét, mert megsértődtem, hogy hide-re azt mondta, hogy lady gaga és Madonna keveréke. Ha megfigyeled a mai vk-ok 80% kis tini csajszi, (már elnézést) aki az összes koncertre eltud menni, alkeszok, és rondán beszélnek. És hangoztatják ezt az én az összes jrock bandát ismerem. (lehetetlenség). Ez az én észrevételem...
13/13 anonim válasza:
Jah, ne is mondjátok, rúgnám föl a Nipponon a hülye kis tinik 90%-át... Anyuci és apuci összehordja nekik a pénzt, és azt hiszik, menők, holott semmit sem tudnak se Japánról, se a vk-ról, se a dalszövegek igazi értelméről, üzenetéről, se semmit. Züllött kis divatmajmok társasága, egyet értek az előttem szólóval, Hide-Sama forgolódik a sírjában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!