Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Építkezik a szomszédom. Mi a...

GerY97 kérdése:

Építkezik a szomszédom. Mi a szabályos elhelyezés? Mit tehetek, mire figyeljek? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Az épületben villamos ipari vállalkozást fog működtetni . Méretei 20 méter hosszú (az én telkemmel párhuzamosan ) 9 méter széles és 10 méter magas lesz. Kérik a beleegyezésünket, de attól tartok, hogy zaj lesz és nem fog besütni a nap se, a saját ingatlanunk értéke is csökkenhet.

2017. ápr. 12. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
ilyesmi előfordul. megértem a problémádat, de gondolj bele, mi lenne, ha mindenki megvétózná a szomszéd építkezését önös érdekekből. Nem korrekt dolog!
2017. ápr. 12. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy meg akarom vétózni, de azért engedtessék meg nekem, hogy tájékozódjam, mert hogy azt sem szeretném, ha kihasználnák a jóhiszeműségemet.
2017. ápr. 12. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Garantáltan csökkenni fog az ingatlanod értéke 20-50 %-kal, senki nem akar egy ipari üzem árnyékában élni.

Sok helyen nem is engedélyeznek lakóövezetben ilyesmit.

Barátság ide vagy oda, azért a szomszéd részéről se egy baráti gesztus ki..szni veled.

Ne egyezz bele, legfeljebb ha kifizeti az értékcsökkenés millióit (szakértővel lehet felméretni), vagy vegye meg a házadat.

2017. ápr. 13. 06:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos egyet kell veled értenem. Köszi a választ!
2017. ápr. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!