Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek várható Magyarorsz...

Szerintetek várható Magyarországon is terrortámadás?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 8. 22:01
1 2
 11/13 VikATanacsTalan ***** válasza:

Na lássuk:

A kérdésre válaszolva: szerintem nem. A Magyarok Istene nem engedi.

#2: A terrortámadások általában nem a politikusok ellen, hanem a polgári lakosság ellen irányulnak. Amúgy volt már olyan, amikor egy hódító hadsereg megtapasztalta, milyen harapós birkák voltak pl. Egerben. :)

#5: Szép okfejtés. Javaslom áttanulmányozásra az Index egyik cikkét, hogy miért olyanok a bérek Magyarországon, amilyenek. (Igaz, nem ástak túl mélyre, de nagyjából körbejárták a témát.)

#6: Véleményem szerint a jelenlegi magyarországi demokrácia nagyon-nagyon messze van attól, hogy jónak tekinthessük. Igaz, én egy szent király által, az évszázadok alatt kialakult Szent Korona tan elvei mentén megvalósított alkotmányos monarchia híve vagyok. Apropó, szerinted nincs szükség politikára és vezetésre? Szerintem az anarchiát nem lehet életképesnek tekinteni. (Lásd a háborúk utáni helyzetet bárhol a világban.)

#7: Mióta megírtad, kb. 4 kormányellenes tüntetés volt Budapesten és vidéken. Az is valami. Illetve pár éve kitalálták a Hungarométer fogalmát. Lehet, hogy még nem lengett ki, de már rezeg.

#8: Ha _elmélyedsz_ a magyar népi műveltségben, esetleg ebből rájössz, mi a magyar nemzet feladata ebben a korban, akkor lehet, hogy sikerül. Megjegyzem, az általad leírt "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmódot nem tekintem magyarnak, csak hordaléknak.

#10: Olyan szintű etnikai feszültség tényleg nincs, de azért van valamekkora. Illetve lehet, hogy nem terrorizáljuk évtizetek óta az arabokat, viszont amióta csapatokat küldtünk a háborús Afganisztánba, Irakba (?), azóta simán célpontok lettünk mi is.

2017. ápr. 16. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mióta megírtad, kb. 4 kormányellenes tüntetés volt Budapesten és vidéken. Az is valami."

Valóban, bár némelyik inkább unatkozó egyetemisták felvonulásának tűnt, de valóban, ez is valami. Sajnos - szerintem - túlságosan is kevés ahhoz, hogy bármit elérjenek.

Bár tény - és ebben igazad van - hogy terrortámadásnak inkább a polgári civil lakosság elleni támadást hívjuk, így aztán ez a téma kicsit offtopik is lett.

2017. ápr. 16. 20:35
 13/13 Yoisten válasza:
Nem, nem kell ettől tartani... minek is, itt van nekünk Kgb Viktor, felér egy Isten csapásával. Ménykü meg nem csap be ugyan oda kétszer
2017. ápr. 18. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!