Legnépszerűbb cigány nevek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 00:13
115/131 anonim válasza:
Na, Lakatos Rámszesz-szel már én is találkoztam. :D
116/131 anonim válasza:
Egyszerűen felháborító pár komment amit látok. Én is roma származású vagyok, roma a drága családom is, és elborzaszt az emberek hozzáállása ehhez a témához. Tessék itt egy cigány aki "tud helyesen írni" :) Nem értem az ítélkezést, a rasszizmust, valahogy nem bírom felfogni miért is jó ez. Fehér emberből is van épp olyan "undoritó", higgyétek el. De persze könnyebb megkülönböztetni. És a szokásos roma ellenes szövegekkel se kell jönni, mert engem egy magyar, fehér ember rúgott derékon amikor a villamosra szálltam volna fel. No meg ha annyira utáltok minket, kérlek szépen akkor ne használjátok a "dili" és "dilo" szavakat mert például ezek a roma nyelvből származnak, (az előbbit lányra, az utóbbit fiúra mondjuk) és a jó mulatósokat se muszáj hallgatni:)
118/131 anonim válasza:
Mata Pléjstésön Lakatos Tarzan
119/131 anonim válasza:
Igen vannak ilyen emberek.De én azért kíváncsi lennék,hogy ők mit tennének,ha ugyanebben a helyzetben lennének.Félreértés ne essék,magyar vagyok,én se kedvelek minden romát bevallom.De annak legalább oka is van.Szerintem az embereknek nem kellene addig ítélkezniük,amíg meg nem ismerték őket.Jó igaz,hogy nagy részük bunkó meg ilyenek.De vannak tök rendesek,akik ráadásul keményen dolgoznak a megélhetésért.Egyébként meg szerintem csak azt adják vissza,amit sokszor a magyaroktól kapnak.Erről ennyit.
Bocsánat,ha valakit megbántottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!