Fiúk, ti járnátok egy ilyen lánnyal?
Így ezt azért nagyon nehéz megmondani.
Inkább legyen az a kérdés, hogy szeretnék e egy önbizalomhiányos lánnyal járni? Persze miért is ne. Nincsen abba semmi komoly.
Mondjuk kort nem írtál, így lehat akár 40-is, de azért leírom én 17/F vagyok :D
Ha tetszik nekem, mert ugye a szépség relatív és a belseje is jó akkor igen, mondjuk remélem max 5 cmert nő még vagy max 10et, szeretem a magas lányokat, de ő meg lehet a magas srácokat, az 5-10cm növést azért mondtam, mert átlagos magasságú vagyok, 175 körül :/
Mit sportol amúgy? Mert azt nem írtad le, csak azt hogy játszott :D Habár nem mintha számítana, de gondolom röplabda vagy kézilabda :)
18F
A valaszom nem valtozott semmi rosszat nem mondtal rola szoval ezek alapjan nem tunik rossznak de mint mondtam ismernem kene hogy pontosabb valaszt adjak.
Szeretem a barna hahat es szemet es a magas lanyokat hosszu combokkal, mivel ezeknek megfelel igy mondtam azt hogy igen.
Autokert annyira nem vagyok oda viszont a motorokert elek halok, keressen valakit a kozeleben biztosra veszem hogy van jelentkezo :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!