Mit tehetek, ha a volt feleségem folyamatosan kapja a gyerektartást és mégis feljelent bírósági végrehajtónál?
Az igazolásaiddal menj a rendőrségre és jelentsd fel zaklatásért!
Egyébként nekem sántít a dolog, a munkáltatódat perelje be az exed, hamar rövidre lehetne zárni...
DE : hol a bírósági határozat arról, hogy nálatok is van 2 ellátatlan gyerek? Így már az exednek járó 50 % sem annyi! Kérheted bírósági határozattal a visszautalását, erre mondják, hogy visszanyal a fagyi...
Nagyon szépen köszönöm a választ!
A munkáltatóm,ki rázza a nyakából,hogy a peres ügyből ki marad.
Ezek szerint,ha be megyek a bíróságra a házsasági ki vonattal+ a gyerekek anyakönyvi ki vonatával,akkor van esélyünk,hogy meg állítsuk.A végrehajtónak is erről a másolatokat küldjem el+ a munkáltatómtól kapott igazolást amin rajta van,hogy mióta kapja postai úton a volt feleségem kérésére?!
Ha a gyerektartást te fizetnéd, akkor te magad a saját bankszámládról utalnád az exed számlájára.
De mivel nem fizetted, és bíróságra került az ügy, a bíróság a munkáltatódtól tiltja le a fizetésedből.
A munkáltatódnak amúgy semmi köze nem lenne a te gyerektartásodhoz - mégis azt írod, a munkáltatód küldi?!?
Joe.38
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Megpróbáltam felfogni amit írtál az egyik hozzászólásodban, de egyszerűen képtelen voltam...
Az alapkérdésedre a lehetőségeid, amit írtak is, elmész ingyenes jogsegélyes akármire, és/ vagy a rendőrségre feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen. Ha a munkabéredből lemegy a levonás, akkor annak nyoma van a bérjegyzékedben (is). Ha nem jut el hozzá, akkor valahol valaki ugye csal/lop/hazudik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!